Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak beraktam es 3mp mulva rogton ki vettem attol lehet terhes a baratnom?
ha került ezalatt sperma a hüvelyébe:igen
..
"Remélem nem jutott oda semmi max nagyon kicsi" :D hát ez édes....
Nem sok az esély rá, de lehet terhes. De ha ti vagy az 1, akinek besikerül, akkor mit számít, hogy 10-ből vagy 10 millióból?!
Remélem,hogy nem ejtetted teherbe,mert még óvodás vagy az írásod alapján.
Anyád bizonyára nagyon örülne neki,ha felkúrnád a pont agyú barátnődet dedósként.
Ezt mi is eljatszottuk regen baratommal, nem lett semmi. De ha valaki olvassa ezt soha se probaljatok ki! Mert igen, teherbe eshet tole, letezik elovaladek. Es nekunk szerencsenk volt, hogy nem. De en utana még evekig, uyhogy megjott a menszeszem szorongtam maitta es vettem havona tesztet.
Vegyetek ti is tesztet.
Mi értelme van 3 mp miatt kockáztatni?
Nem akarlak kioktatni, de kész rémálom, ha megtörténik a "baj". Testileg, lelkileg hazavág.
Persze megértem, hogy fiatalok vagytok és hajt a vágy, de legyetek észnél. A szex jó dolog, élvezzétek, de a védekezésről soha ne feledkezzetek el.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!