Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a pasim nem tud elmenni bennem, csak a legtöbbször akkor ha a kezével csinálja?
Figyelt kérdés
De még akkor sem ha orálisan kényeztetem. Én csinálok rosszul valamit? Rákérdeztem, azt mondta jól csinálom,de akkor mi lehet a baj?2018. febr. 22. 21:50
1/7 anonim válasza:
maszti közben hozzászokott a keze erejéhez. nekem se ment sokáig.viszont, így nagyon hosszasan tudtam/tudok szexelni, szeretkezni :-D aztán rátaláltam a számomra tökéletes testhelyzetre, s így ha kedvesem már fáradt, akkor elég hamar el tudok én is élvezni. gyakoroljatok, s szerintem neki is menni fog :-D
2/7 anonim válasza:
Mert megszokta,hogy ő veri magának. Próbáljátok megbeszélni, hogy mondjuk 3-4 napig semmi. Utána nem lesz gond.
3/7 anonim válasza:
De az is lehet,hogy te csinálod rosszul,csak nem meri mondani,hogy lenne jobb neki,el tudom képzelni.
Mindenki más,van aki gyorsan szereti,van aki szép lassan,én útobbi vagyok, de ha úgy van szólok is.
4/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy te csinálnád rosszul. Ugyan ez volt velem meg az exemmel. Az volt a baj, hogy hozzá volt szokva a kezéhez. 7 hónapjába telt mire sikerült szex közben elmennie.
(Egy korábbi partneremmel sem volt ilyen gondom, tehát ott sem én "bénáztam")
6/7 anonim válasza:
Mert az az inger kell neki, amit magának okozott, én is voltam így fiatalon, amikor sokszor maszturbáltam...
7/7 anonim válasza:
Probáld, hogy te vered ki neki de ö fogja irányitja a kezedet. Igy megtudod, hogy milyen sebességet és szoritást szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!