Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire gáz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz dolog elmenni egy prostihoz, úgy hogy 20 éves vagyok és nem nézek ki rosszul?

Figyelt kérdés
Azt hogy nem nézek ki rosszul abból szűröm le, hogy elég jó barátnőim voltak, tehát ha nagyon akarnék tudnék szexelni más lánnyal is, de pont ezaz, hogy semmi kedvem ezeket a felesleges 'mizuhogyvagy' köröket lefutni. Főleg most vagyok egy szakítás után. Viszont szexelni nagyon szeretnék. Szerintetek belefér egy ilyen dolog, vagy inkább próbáljak meg más lányokkal ilyen viszonyt ápolni?
2018. febr. 4. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

Ès még szerény is vagy

Realatív hogy mi a nem nèzek ki rosszúl

Nézd ha van rá lóvéd menj

Aztán ne az legyen az első kérdésed hogy leszopot kinyaltad lehet e valami nemibetegséged.

A pasik többsége prostival veszti el.

2018. febr. 4. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak ne híreszteld! Egyébként is jobban megéri, mint nem hivatásossal: nincsenek tiszteletkörök, rendszeresen járnak szűrésre és nem utolsó sorban olcsóbb is.
2018. febr. 4. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Rohadtul ne foglalkozz azzal ki mit gondol azért mert eljársz prostihoz.

Ne a többség döntse el mi jó neked meg mi gáz.

Ha el akarsz menni menj.

2018. febr. 4. 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj! Tényleg megéri szerintem. Én még nem voltam, de csak jót hallottam. Nincs érzelmi megterhelés, anyagi sem akkora. Sokkal odaadóbbak és nincs hiszti, meg alaptalan féltékenykedés se. Nem fáj senkinek, szóval teljesen érthető
2018. febr. 4. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Semennyire. Sokkal normálisabb mint piás, discos csajokat fölszedni.
2018. febr. 4. 18:22
 6/6 anonim válasza:
ha eleget fizetsz én is segíthetek rajtad :D és nem kellenek a "mizuhogyvagy" felesleges körök. L
2018. febr. 4. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!