Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mit szóltok ahhoz, hogyha a lány átveszi kicsit az irányítást, és az arcotokra ül, hogy kényeztessétek?
Figyelt kérdés
Tervezem kipróbálni a pasimon, kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszene:D kort is írjatok2018. febr. 22. 19:09
11/20 anonim 

válasza:

Persze ez jó dolog. Kreatív, bevállalós, és legalább ha ilyet csinál a csajom akkor tudom róla, hogy nem csak én vagyok ráizgulva nonstop, hanem az ő is rám van kattanva.
Puncitnyalni imádok, szóval bejönne. Bár gyorsan visszavenném az irányítást, a főnök én vagyok!:)
12/20 anonim 

válasza:

Én imádom. A nő azt hiszi, hogy ezzel uralkodik felettem, de nem is sejti, hogy én még jobban élvezem. :)
39/F
13/20 A kérdező kommentje:
de jó olvasni a válaszokat, köszönöm őket :) természetesen nem úgy gondoltam, hogy egyből ráülök, nem biztos ,hogy bejönne neki is, de megpróbálni mindenképp szeretném :)
2018. febr. 22. 20:33
15/20 anonim 

válasza:

Bejön nekik ált. Akik szeretnek nyalni, azok ezt is szeretik.
17/20 anonim 

válasza:

Tappancs az arcon jobb lenne. (35F)
18/20 anonim 

válasza:

Egyszer csak leszáll rólam a lány és összetolja a szám a puncijával?
Nem is kéne tolnia, mikor látom mit tervez, ráugranék fejjel.
Hajrá! Iiimádni fogja!!!!
19/20 anonim 

válasza:

Minden álmom *.*
Imádom ha megvadul és ő "akar megerőszakolni"
20/20 anonim 

válasza:

Ez pasi függő mindenképpen beszéld meg vele előtte.
Bár ha szeret puncit nyalni egyébként is nem hiszem,hogy ellenkezne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!