Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A BDSM lelki háttere mi lehet sub szerepűeknél?
Figyelt kérdés
A domináns lehet kedves egy ilyen szerepjátékban?:D vagy az már nem lenne bdsm?
L
2018. febr. 22. 11:40
1/5 anonim válasza:
Engem mindig olyan kedvesen kínoztak, kínoznak, de attól még baromira fáj.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudod, hogy ez mitől alakult ki nálad, hogy erre vágysz?
2018. febr. 22. 12:21
3/5 anonim válasza:
A domináns figyelmes, következetes, és határozott.
Szörnyetegnek nem szörnyeteg semmiképpen.. A dominánsnak is vannak érzései, nem egy szikladarab, tud dicsérni és mosolyogni is.
A domináns Kedves, de szigorú!
A lelki háttér? Tapasztalataim alapján az alárendelődni vágyó nők legfőbb mozgatója ebben a játékban az, hogy átadják a testük feletti kontrollt a domináns félnek, akiben teljesen megbíznak, és akiről tudják, hogy nem él majd vissza a hatalmával, ebből fakadóan pedig bátran és önként teszik magukat kiszolgáltatottá a domináns fél számára. És szerintem ez az amitől oly önfeledten tudja élvezni a szexualitását egy szubmisszív nő.
4/5 anonim válasza:
Nagyon sok esetben azt figyeltem meg, hogy a szubmisszív nőknél az apa nélküli gyerekkor váltja ki ezt az állapotot. Nem kaptuk meg azt a kellő szigort kiskorunkba, és ez a szexuális életben köszön vissza. Persze nem azt mondom, hogy aki szub beállítottságú annak nincs meg egy szülője. Csak hogy ez is kiváltó ok lehet néhány esetben.
5/5 anonim válasza:
Én azt szeretem benne, hogy teljesen szabadjára engedhetem magam, mert tudom, hogy a másik fél figyel és vigyáz rám. Sokkal felszabadultabb tudok így lenni, mert gyakorlatilag mindkettőnk helyett ő figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!