Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen prűd a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen prűd a barátom?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni az anált, de a párom nem akarja. Azt mondja, hogy undorító mert az a lyuk nem arra van :D Mikor a fejéhez vágom, hogy a szám meg evésre van nem pedig *opásra, akkor meg van sértődve. Ne is reménykedjek, hogy változik a gondolkodása a dologról? Ide írj választ, ne privátba!!!!!!!
2018. febr. 21. 17:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja kimaradt. Én 19/L Ő23/F
2018. febr. 21. 17:38
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
Privátban akartam írni, de akkor mindegy.
2018. febr. 21. 17:42
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Mert igy szuletett :D. Keress olyan pasit aki orommel megteszi, vagy mondj le rola.
2018. febr. 21. 17:50
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Az érvelésedre válaszolva: a segglyukban sz#$r van,a szádban meg nyál. Az egyik hemzseg a mérgező,betegséget okozó baktériumoktól és büdös is,a másik semleges. Ha a beled kilyukad meghalsz,ha csak sz€psz akkor max félrenyelsz. Ezek különbségek.

Valamint szerintem abban semmi prűd nincs,ha valaki nem vállal be ilyen "fincsi" dolgokat. Pfujj...

2018. febr. 21. 17:57
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Én örömmel megteszem ha szeretnéd,ha szeretnéd.39/f
2018. febr. 21. 17:58
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem itt két eset jöhet szóba:

1) Abszolút nem akarja csinálni. Ezzel sajnos nem lehet mit tenni, el kell fogadni, vagy másik partnert keresni.

2) Mégis csak érdekli őt a dolog, de fél attól, hogy valami félresikerül. Ebben az esetben egy nagyon alapos beöntéssel érdemes kezdened, és nem csak miatta, hanem önmagad miatt is. Könnyebben el fogsz tudni lazulni úgy, ha tudod, hogy nincs mitől félni. Lehet kapni lakk lepedőt is, hogyha netán valami miatt (például mégsem volt elég alapos a beöntés) mégis "baki" csúszna a számításba, akkor se piszkoljátok össze az ágyat, amiben aludnotok kell majd. És nem utolsó sorban ott az óvszer is. Tehát arra menj rá, hogy ezeket a gátakat le tudja küzdeni. És első alkalommal, főleg, hogy tapasztalatlan, ne mozduljon rád egy egész farokkal. Elég oda egy, de nagyon maximum két ujj. És persze sok síkosító.

24/N (Privátokat írhattok, legfeljebb nem válaszolok rá.)

2018. febr. 21. 17:58
 7/17 anonim ***** válasza:
12%

Hát ezzel nem lehet mit kezdeni. Ismét egy újabb eset, amikor egy perverz lánynak balfék pasija van. Bezzeg a perverz pasiknak meg prűd barátnője van (lásd: én)

39F

2018. febr. 21. 17:59
 8/17 anonim ***** válasza:
37%

Bírom, amikor a különböző ízlésekre az a reakció, hogy prüdéria.

Ettől eltekintve egyszerű a helyzet. Amikor lovagló helyzetben vagy, már előre érdemes ujjazni a popsid, aztán egyik percben kihúzod a kardot a hüvelyéből és oda rakod a másik lukhoz és lassacskán rámozogsz.

És kész...

2018. febr. 21. 18:00
 9/17 anonim ***** válasza:
73%

Nálunk ez pont fordítva volt. És nekem elfogadta a barátom, hogy én ezt nem szeretném. Nem erőltette.

Viszont néha felhozta, így egy idő után kíváncsi lettem és kipróbáltam. Nekem megtetszett. De ne várd el, hogy bekinis meg fog, mindenkinek más az ízlése.

Próbálkozni lehet, mondhatod, hogy próbáljátok ki csak egyszer, hátha megtetszik neki, ha meg nem, nem kell többet csinálni. De ha nagyon nem akarja, akkor tartsd tiszteletben a döntését.

2018. febr. 21. 18:15
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Én bedugnám a lyukba gumi nélkül. 😊
2018. febr. 21. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!