Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zsibbadt a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zsibbadt a barátom miután leszoptam?

Figyelt kérdés
Ma amikor szoptam mondta hogy zsibbad az arca és a keze. Akkor már a második menet volt, másodjára ment el, de mondta hogy kicsit még folytassam, ha szeretném🤷🏻 Most az volt a baj, hogy akkor már nem kívánta vagy mi?

2018. febr. 18. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Valahonnan el kell mennie a vérnek, hogy felállítsa a péniszt. én ezt tartom valószínűnek.
2018. febr. 18. 20:42
 2/11 RRR ***** válasza:

azért,ha tovább zsibbadozódik,akkor lehet meg kellene nézetnie egy dokival a pasidat....

..

2018. febr. 18. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem túl erősen szoptad. Nem horpadt be a keze szopás közben?
2018. febr. 18. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Ki szívtad belőle az energiát 😀
2018. febr. 18. 20:55
 5/11 anonim ***** válasza:

1es

Van 5L vered a farkadba kell ket evokanalnyi

Szerinted az honnan hianyozna mar :-D

2018. febr. 18. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
A zsibbadás nem vicc. Érdemes dokihoz menni. valami gerinc vagy szívprobléma lehet, mindegyikre figyelni kell.
2018. febr. 18. 23:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Máskor nem szokott zsibbadni, párszor én is zsibbadtam orgazmus közeli állapotban
2018. febr. 19. 05:43
 8/11 A kérdező kommentje:
3: nem szoptam erősen, normális, kicsit gyengédebb tempóba szereti, akkor gyorsítok rá amikor nagyon nyögdécsel. Szívni se szívom nagyon erősen
2018. febr. 19. 05:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Mert jó volt neki, és a vérnyomása ugrált.

Ha soha máskor nem zsibbad, akkor ne törődjetek vele.

2018. febr. 19. 09:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Ilyen velem is már elofordult néha néha. De amugy minden rendben van velem. Igen, tobbnyire épp akkor, amikor vagy másojára csináljuk, vagy mér nagyon rég nem volt sex, es egy jo hosszu sex után rettento nagyot élveztem. Leghamarabb egy fizikailag eléggé megerolteto sex után szoksz ez lenni, vagy ha szopásnál nagyon rágorcsolok, sokáig megfeszulok. Ez tipikus eset a második menetre. Másodjára már joval nehezebben elvezek el, és a csajnak jol meg kell dolgoznia. Ilyenkor én is kicsit jobban ráfeszulok egész testtel a szopásra, hogy hamarabb elélvezzek. En se várom el, hogy csaj fél oráig tudjon szopni teljes bedobással. Ilyenkor szokok én is néha zsibbadni.

Csak kicsit felfutott a vérnyomása, utána meg hirtelen le. Nincs ezzel semmi baj. Egy-egy eset belefér. Nálam is volt már ilyen, és majdnem mindig bizony szopásnál.

27F

2018. febr. 19. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!