Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zsibbadt a barátom miután leszoptam?
azért,ha tovább zsibbadozódik,akkor lehet meg kellene nézetnie egy dokival a pasidat....
..
1es
Van 5L vered a farkadba kell ket evokanalnyi
Szerinted az honnan hianyozna mar :-D
Mert jó volt neki, és a vérnyomása ugrált.
Ha soha máskor nem zsibbad, akkor ne törődjetek vele.
Ilyen velem is már elofordult néha néha. De amugy minden rendben van velem. Igen, tobbnyire épp akkor, amikor vagy másojára csináljuk, vagy mér nagyon rég nem volt sex, es egy jo hosszu sex után rettento nagyot élveztem. Leghamarabb egy fizikailag eléggé megerolteto sex után szoksz ez lenni, vagy ha szopásnál nagyon rágorcsolok, sokáig megfeszulok. Ez tipikus eset a második menetre. Másodjára már joval nehezebben elvezek el, és a csajnak jol meg kell dolgoznia. Ilyenkor én is kicsit jobban ráfeszulok egész testtel a szopásra, hogy hamarabb elélvezzek. En se várom el, hogy csaj fél oráig tudjon szopni teljes bedobással. Ilyenkor szokok én is néha zsibbadni.
Csak kicsit felfutott a vérnyomása, utána meg hirtelen le. Nincs ezzel semmi baj. Egy-egy eset belefér. Nálam is volt már ilyen, és majdnem mindig bizony szopásnál.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!