Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszoptam és lehánytam szerintetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek ciki vagy gaz.?? Amikor a baratom latta h lehanytam egybol bocsanatot kert h ne haragudjon mert o volt a hibas:) es utana megbeszeltuk a dolgokat!:) nem volt neki se ciki se gaz!:) normalisan kezelte a dolgot!:) csak kicsit en erzem magam szarul...:$$2016. jún. 29. 19:00
1/21 anonim válasza:
Ha lefogta a fejedet es akaratod ellenere melyre tolta akkor meg jo,hogy ne sertodjon be ha a farkan latod viszont az ebedet!
Ha megbeszeltetek es minden oke akkor meg ne reagald tul.Lepj tovabb ezen es legkozelebb probaljatok finomabban.
2/21 anonim válasza:
Kellemetlen, de aki hányós, vagy nem szereti, azzal előfordul. Ha megbeszéltétek, akkor no para, máskor tudjátok, hogy mit lehet és mit nem.
4/21 A kérdező kommentje:
Megbeszeltuk mindent rendesen!:)
2016. jún. 29. 19:10
6/21 anonim válasza:
A barátod kért bocsánatot azért,mert te lehánytad?:DDDD Elmész te a pic$aba :D
7/21 anonim válasza:
Szerintem ez benne van a pakliban. Kicsit félteném a lányt de nem lennék képes haragudni érte.
8/21 David9140 válasza:
Szerintem ez gáz. Hiszen a szex az élvezetekről szol.
Úgy tűnik amit írtál az látszik hogy nem élvezted.
Amúgy ez nagyon veszélye Meg is fulladhattál volna.
Ha nem élvezed és nem tudod hogy kell csinálni akkor ne csináld.
Az jó hogy megbeszélted a dolgot a barátodal
10/21 anonim válasza:
Nyugi nekem is volt hogy kicsit jobban mélyre szaladt a kelleténél és lehánytam szegényt. Nekem kellemetlenebb volt mint neki. Szóval nyugi nem gáz. 22 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!