Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszoptam és lehánytam szerintetek?
Lányok, döbbenten olvasom. Komolyan előfordul, hogy valaki szopás közben/utánlehányta a pasiját? Ne haragudjatok, de felnőtt emberek szexelnek. Hogy a fenébe fordulhat ez elő?Megerőszakol a párotok? Vagy ennyire nem ismeritek egymást és a saját határaitokat?
Számomra ez ciki és gáz is lenne. Még soha nem voltam ilyen szituációban, pedig nincs bajom a mélytorkozással sem....
28N
12-es es kedves utolso lany.
Csakis ugy tud tanulni az ember ha megerto es turelmes par van mellette!
Ha az illeto annyira figyelmen kivul hagyja a parja reakcioit csak a sajat igenyeire figyel megis mit varunk?!Nehogy mar a lany legyen a hibas ha a pasi alapjaraton rakenyszerti pl. a melytorkozasra!
Az ilyesmit lassan,fokozatosan tanulja az ember de ismetlem csakis azzal lehet aki kepes kontrolalni onuralmat es tudja segiteni,tanitani a masikat.
Mielott nekem allanatok, nem, nem hanytam meg le egyik pasimat sem emiatt es igen, ennek ellenere a jelenelgi parom szerint is kitunoen melytorkozom de csakis annak koszonhetem,hogy az elozo pasijaim nem voltak ilyen genyladak es kepesek voltak turelmesen belevezetni ebbe az egeszbe.
U.i. Hagyjuk mar a repazast es a lecsokolbaszt. Mindenki tudja,hogy egy repa es egy hus-ver penisz kozott csak ugy mint anyagilag,csak ugy mint izre kulombseg van!Ez is elohozhatja a hanyingert,hanyast.
Ha bejött nektek és élveztétek, akkor nem gáz. Én szeretem durván és egy lány benne is volt a dologban. Imádtam az egészet, ahogy a fejét a farkamra nyomhatom és jött a dolog! Angolul talán van is rá valami külön szó.
Nyugodtan ellehet ítélni a dolog miatt, de mindketten élveztük és senkinek sem ártottunk. Akit zavar, az foglalkozzon inkább a gyilkosokkal! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!