Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Leszoptam és lehánytam szerint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszoptam és lehánytam szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintetek ciki vagy gaz.?? Amikor a baratom latta h lehanytam egybol bocsanatot kert h ne haragudjon mert o volt a hibas:) es utana megbeszeltuk a dolgokat!:) nem volt neki se ciki se gaz!:) normalisan kezelte a dolgot!:) csak kicsit en erzem magam szarul...:$$
2016. jún. 29. 19:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is volt!!! Szuz vagyok, meg mindig, es az exem mar nagyon akarta, hogy csinajam neki, de tul melyre tolta, es nem birtam tovabb. Csak en hiaba sajnalkoztam, nem bocsatott meg, es szakitott... :) szerencses vagy hogy a te baratod megerto! :)
2016. jún. 29. 20:59
 12/21 anonim ***** válasza:
8%
Basszus, ha nem tudtok rendesen szopni, mélytorkozni, akkor előtte tanuljatok. Milyen már, hogy lehányom? És ezek után csodálkoztok ha lelép? Undorító.Én elsüllyednék szégyenemben.
2016. jún. 29. 21:26
 13/21 Csordás Gábor válasza:
Gyakorolni kell lányok répával :D
2016. jún. 29. 22:10
 14/21 anonim ***** válasza:
73%
Anyám még répát puculni tanulta, nem leszopni, mint ezek a mai cselédek...
2016. jún. 29. 22:28
 15/21 anonim ***** válasza:
11%

Lányok, döbbenten olvasom. Komolyan előfordul, hogy valaki szopás közben/utánlehányta a pasiját? Ne haragudjatok, de felnőtt emberek szexelnek. Hogy a fenébe fordulhat ez elő?Megerőszakol a párotok? Vagy ennyire nem ismeritek egymást és a saját határaitokat?

Számomra ez ciki és gáz is lenne. Még soha nem voltam ilyen szituációban, pedig nincs bajom a mélytorkozással sem....

28N

2016. jún. 29. 22:30
 16/21 anonim ***** válasza:

12-es es kedves utolso lany.

Csakis ugy tud tanulni az ember ha megerto es turelmes par van mellette!

Ha az illeto annyira figyelmen kivul hagyja a parja reakcioit csak a sajat igenyeire figyel megis mit varunk?!Nehogy mar a lany legyen a hibas ha a pasi alapjaraton rakenyszerti pl. a melytorkozasra!

Az ilyesmit lassan,fokozatosan tanulja az ember de ismetlem csakis azzal lehet aki kepes kontrolalni onuralmat es tudja segiteni,tanitani a masikat.

Mielott nekem allanatok, nem, nem hanytam meg le egyik pasimat sem emiatt es igen, ennek ellenere a jelenelgi parom szerint is kitunoen melytorkozom de csakis annak koszonhetem,hogy az elozo pasijaim nem voltak ilyen genyladak es kepesek voltak turelmesen belevezetni ebbe az egeszbe.

U.i. Hagyjuk mar a repazast es a lecsokolbaszt. Mindenki tudja,hogy egy repa es egy hus-ver penisz kozott csak ugy mint anyagilag,csak ugy mint izre kulombseg van!Ez is elohozhatja a hanyingert,hanyast.

2016. jún. 29. 22:54
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
Sok a mellé beszéd. Soha nem jönnék össze olyan pasival, aki erőlteti.Csak olyannal, akit "megennék" azonnal. Itt kezdődik, hogy kívánom a számba is, és nem fogok hányni.
2016. jún. 29. 22:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Miért hánytad le?Büdös volt?
2016. jún. 30. 00:08
 19/21 anonim ***** válasza:
37%
Vicces, hogy le vagyok pontozva §-ra, mert nem hánytam le senkit orál közben. Továbbra is fenntartom, hogy olyan emberrel szexelek, aki ismer,engem, a testemet, a határaimat. Én is ismerem saját magam, a testem, a határaimat, az ő testét, az ő határait. Figyelünk egymás reakcióira, és nem erőlteti a farkát a számba, hogy hányjak. Én kérek elnézést, ha teljesen haszontalan a válaszom.
2016. jún. 30. 00:44
 20/21 anonim ***** válasza:
10%

Ha bejött nektek és élveztétek, akkor nem gáz. Én szeretem durván és egy lány benne is volt a dologban. Imádtam az egészet, ahogy a fejét a farkamra nyomhatom és jött a dolog! Angolul talán van is rá valami külön szó.

Nyugodtan ellehet ítélni a dolog miatt, de mindketten élveztük és senkinek sem ártottunk. Akit zavar, az foglalkozzon inkább a gyilkosokkal! :D

2016. jún. 30. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!