Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosab mondta a barátom, hogy prűd vagyok?
Figyelt kérdés
A páromra a legváratlanabb pillanatokban ès helyeken jön rá a szexelhetnék, ezekben szinte mindig partner vagyok. Leszoptam a kocsiban sokszor, dugtunk erdőben,pihenőhelyen stb.
Viszont ha ocsmány helyeken akarja, nem megyek bele. Pl: dohos, büdös pincében.
Tegnap lementünk felhozni vmit a szomszèd pincéjéből, és ott rámmászott, mondtan hogy itt kèptelen vagyok, erre azt mondta: fu de prűd vagy basszus. 20/l
2016. jún. 8. 07:54
1/15 anonim válasza:
Nem vagy prűd, és sajnálom, de a barátod egy tahó.
2/15 anonim válasza:
Szerintem sem vagy prűd, de gondolom, nem a mi véleményünk fog megvigasztalni. Meg kellene ezt vele beszélned, hogy mik a játékszabályok.
3/15 anonim válasza:
Elég messze állsz a prűdségtől, relax :) Az meg, hogy nem voltál hajlandó valami dohos-penészes pincébe vágyainak eleget tenni, teljesen érthető.
5/15 anonim válasza:
Ja, aztán meg egyszer összeszedsz valami fincs fertőzést a fiatalember egyik vágyálmának helyszínéről, és mindenféle folyások meg kezelések közepette is te leszel a prűd, mert helyette miért nem engeded napi háromszor análba, miért nem szopod le őt helyette, miért nem... Miért jártok ilyen barmokkal? Soha nem fogom megérteni (tudom, ilyenkor jön, az "egyébként minden csillámpóni, és sosem volt még ilyen odaadó barátom...").
6/15 anonim válasza:
Furcsa elképzelései vannak a pasidnak a prűdségről.
8/15 anonim válasza:
Ez nem prűdség, hanem alapszintű igényesség.
9/15 anonim válasza:
Nem vagy prűd és ne hagyd magad belevinni mindenbe :))
Ne szexelj vele pár napig, gondolkozzon el rajta hogy miket mondott neked Ne félj majd belátja ő ha nem kap meg bármikor téged ;)
Legyél te a főnök.
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#4: hogy válaszoljak a kérdésedre, igen, az is szokott lenni néha
2016. jún. 8. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!