Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti élveznétek ha az új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti élveznétek ha az új pasitok szűz még 28 évesen?

Figyelt kérdés
Tetszene hogy veletek lesz neki az első, vagy elből úgy kezelnétek mint valami nyomorékot és azonnal kiadnátok az útját?
2018. febr. 21. 09:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
hát vazze, akkor költözz el mondjuk Thaiföldre, kezdjék új életet, ott egzotikus leszel és tégy valamit a szerencsétlenség ellen. Az nem megoldás, hogy itthon üldögélsz és sírsz, majd tömöd magadba a gyógyszert és hálát adsz annak, hogy van egy nagyon jó kidumád arra, hogy nem mersz beszélgetni egy lánnyal sem, egy "betegség".
2018. febr. 23. 10:47
 32/33 anonim ***** válasza:

Kicsit félreértetted. Merek beszélgetni bárkivel, nőkkel is. Ebben már jó ideje nincsenek gátlásaim, csak a fizikai kapcsolatban, mert ugye nem tudom mi az.

Már késznek érzem magam a dologra, csak 10 év késésben vagyok. Agyilag egy legfeljebb 17 éves szintjén állok.

Nem akarok több kidumált, azon a szakaszon már túl vagyok. Csak azért írtam le, hogy beleássátok egy lehetséges forgatókönyvbe, az agyamba, hogy milyen ember vagyok.

Annyira riasztó ez, amit leirtam, egy nőnek? Mert ha igen, akkor nagyobb kakiban vagyok, mint hittem.

2018. febr. 23. 13:45
 33/33 anonim ***** válasza:
* kidumát, belelássatok
2018. febr. 23. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!