Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti élveznétek ha az új pasitok szűz még 28 évesen?
A nők nagyrészt ilyenek: 16-17-18 évesen, SZÜZEN össze jönnek egy minimum 25 éves (macsó) férfival, de lehet simán 32 is, mert Ő "tapasztalt". Az szűzteleníti Őket, addig rájuk nagyon kell vigyázni, nehogy fájjon.
Aztán, ha szexeltek életükben 2x, akkor már (azért) nem jönnének össze egy szűz pasival, mert "nem vagyok tanárnéni, miért kéne nekem tanítgatni?", meg "én is szeretném élvezni a szexet, a bénázást ki élvezi?"...
Valamint Ők összejönnek simán FIATALON is akár egy 10+ évvel idősebb pasival, hiszen "Én sokkal érettebb vagyok a koromnál", de a lánynál egy egy évvel fiatalabb srác már gyerek hozzá, éretlen. XD
Persze nem minden lány ilyen, de 80% simán.
Tudom, mert voltam már 22 éves szűz is és 28 éves "macsó" is, ki a 15-18 éveseknek volt az első élmény...
11
Amiket mondasz kisarkítod és eltúlzod.
A lányok az idősebb srácokat kedvelik? Igen, de ez a különbség lehet 1-2 év is. Igen, pont mint a srácok inkább a fiatalabb csajokat.
A gimiben vagy az egyetemen inkább azt látom/láttam széles körben a csajoknál hogy a korkülönbség tízből kilencszer inkább ilyen 1-5 év.
Macsó nem vagyok, elég átlagosnak tartom magam, de nekem is két szűz lány volt az életemben, az egyik 15 évesen amikor én 17, a másik 18 évesen mikor én 19. Meg azóta is egy bő tucat csaj.
Sajnálom hogy 22 éves korodig szerencsétlen voltál ebben, vagy ameddig el nem veszítetted, de nem csak az általános a világra, amit te megtapasztaltál.
22/F
arra, hogy az ember miért nem jönne össze vele:
nehéz megérteni azzal, aki még kezdő, de 28 felett az ember már igazán felnőtt ember, már túl van nagyon sok élményen, lehet már családalapításnál van és tudja mit szeret és mit nem és nem tartja ezt vissza.
Én nekem ebben a korban nem lenne kedvem és türelmem végigmenni a szokásos betanítás fázison, ehhez már felnőttként nincs türelmed, hiába ügyes a másik, neked már nem ez fontos.
Majd te is megérted, ha mondjuk 10 év kapcsolatban voltál már. Én ha most szakítanék, itt helyben, lehet akármennyire szuper a másik, nem kell szűz, TÚL sok munka van vele (és nem azért, mert nem élt át egy 10 perc farok-punci találkozást, hanem mert nem élte át az első komolyabb szerelmet, a teste felfedezését, az érzelemhullámokat, a kedvingadozást, az agy elborulást amit a szex ad, és még sorolhatnám. Ezek akár 1 évig is eltarthatnak egy frissen szexelőnél, akinek hirtelen megváltozik az élete, mert rájön, hogy milyen jó is a szex és úgy viselkedik mint egy idióta tinédzser. Nem kell ez nekem még egyszer)
A többi 28 eves nem szuz ? Mert túl vannak 3-4 ötpercesen az mar tapasztalt ?
A szexhez nem kell tapasztalat , hanem egeszseges , kitartó farok kell , es erös nemi vágy , ennyi , van akinek ez nincs meg soha
Erdekes ez szuzesseg boncolgatasa, röhej
17! Miért aki szűz volt sokáig annak nem lehet szerinted gyereke? :DDD
Az sem törvényszerű, hogy ettől függetlenül nincs "kész" egy kapcsolatra (milyen az? mégis miért kellene formálódni, változni egy kapcsolathoz?), az meg végkép nem, hogy ettől függetlenül nincs kész az apaságra...
19. Éppen ez az, hogy legyen gusztusod ezek után lakásoshoz menni... Azok a nők sokkal emberibbek, hidd el!
Különben csak az elutasítást fogod kapni, ez 99%.
A nőknél, ha nem vagy nagyon szerencsés, akkor szerepet kell játszanod, hogy akarjanak dugni veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!