Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a legizgatóbb egy lánynak a simogatás?
Láb ,belső-külső comb és popsi
24N
Szerintem a nyak a legtrükkösebb, mert van aki rühelli, ha a nyakát simogatják, vagy csókolják, de van aki meg teljesen elalél tőle.
Találkoztam olyannal, aki imádta, ha a nyakát kényeztetik bármilyen módon, de gyűlölte ha az arcához értek, de közben meg csókolózni szeretett. Nem igazán tudtam hova tenni ezt a dolgot.
Én nekem férfiként is trükkös a nyakam, mert alapvetően borzasztónak találom, ha hozzáérnek a nyakamhoz bármilyen módon. Kiráz tőle a hideg és ökölbe szorul a kezem és akaratlanul is reflexből ütnék(persze nem történik meg, csak hirtelen rámjön pánikszerűen, de kontrollálom magam). De ha valakit közelebb engedek magamhoz fejben, akkor meg már tud jól esni, ha a nyakamat csókolják.
Viszont akkor most arcátlan módon kihasználnám a dolgot és más kérdését felhasználnám, hogy én kérdezzek:D Mert én is kíváncsi lennék, hogy a lányok hány százaléka szereti, ha a nyakával foglalkoznak. Mert persze úgy is látja az ember a reakciókat, ha nem szólnak akkor is, de egy itt kapott képből talán az ember magabiztosabban, vagy esetleg ellenkezőleg vág bele az ember ilyen dolgokba az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!