Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol a legizgatóbb egy lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a legizgatóbb egy lánynak a simogatás?

Figyelt kérdés
Làb comb egyèbb
2018. febr. 21. 08:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokféle erogén zóna van, és hát nem mindegyik lánynál ua. Persze klasszikus a comb belső oldala, a mellek, a popsi, punci...de sokuknál pl a kezek, a váll, a nyak, vagy éppen a fül cirógatása is nagyon izgató
2018. febr. 21. 08:39
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Láb ,belső-külső comb és popsi

24N

2018. febr. 21. 08:40
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a combom, a popsim, a mellem és a nyakam a legérzékenyebb.
2018. febr. 21. 08:45
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Kamu az egèsz.a hónalj az erogénzóna,főleg mikor jó szőrös mint a puna
2018. febr. 21. 09:08
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem a nyak a legtrükkösebb, mert van aki rühelli, ha a nyakát simogatják, vagy csókolják, de van aki meg teljesen elalél tőle.

Találkoztam olyannal, aki imádta, ha a nyakát kényeztetik bármilyen módon, de gyűlölte ha az arcához értek, de közben meg csókolózni szeretett. Nem igazán tudtam hova tenni ezt a dolgot.

Én nekem férfiként is trükkös a nyakam, mert alapvetően borzasztónak találom, ha hozzáérnek a nyakamhoz bármilyen módon. Kiráz tőle a hideg és ökölbe szorul a kezem és akaratlanul is reflexből ütnék(persze nem történik meg, csak hirtelen rámjön pánikszerűen, de kontrollálom magam). De ha valakit közelebb engedek magamhoz fejben, akkor meg már tud jól esni, ha a nyakamat csókolják.

Viszont akkor most arcátlan módon kihasználnám a dolgot és más kérdését felhasználnám, hogy én kérdezzek:D Mert én is kíváncsi lennék, hogy a lányok hány százaléka szereti, ha a nyakával foglalkoznak. Mert persze úgy is látja az ember a reakciókat, ha nem szólnak akkor is, de egy itt kapott képből talán az ember magabiztosabban, vagy esetleg ellenkezőleg vág bele az ember ilyen dolgokba az elején.

2018. febr. 21. 11:31
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Nyak,comb, mell, popsi
2018. febr. 21. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Nekem a hasam a legjobban. Imádom amikor a barátom megcsókol és a hasamon kalandozik a keze, meg amikor a pólóm alá nyúl és lassan megy egyre lejjebb. Kb tocsogok ettől 😂 de szerintem ez mindenkinél más, neked kell kitapasztalni, hogy a barátnődnek hol a legjobb.
2018. febr. 21. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindenhol:D
2018. febr. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!