Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi számára hova a legizgatóbb élveznie?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a pasik többsége arcra szeret/szeretne élvezni a legjobban, de miért izgatóbb neki az mint pl. a mellek közé vagy a szájba? N2017. szept. 5. 09:29
1/11 Ramone válasza:
Én nekem nincsenek ilyen vágyaim... Ahová neki jó... Nem erőszak semmi a lényeg hogy mindketten jól érezzük magunkat
2/11 anonim válasza:
En szajba szeretek. Amikor a csaj korbefogja az ajkaival a makkom es le fel jar a feje, nem a keze! ;-)
3/11 anonim válasza:
punciba
szájba
mellre
arcra
nekem ez a sorrend, kedvelési szempontból :)
40/F
4/11 anonim válasza:
Punciba. Popóba. Szájba. A testre élvezés teljesen hidegen hagy.
7/11 anonim válasza:
Szájba. Nyilván evolúciós okokból.
8/11 anonim válasza:
Én egy vizes palackba szoktam!
9/11 anonim válasza:
Arc cici gerinc aztán a száj..
10/11 anonim válasza:
Punciba a legjobb óvszer nélkül. (Persze fogamzásgátló mellett).
Nekem ezt semmi nem überelte soha.
Jó hogy nem kell abbahagyni a dugást, hogy "élvező pozícióba" helyezkedjek, hanem csak egyszerűen ott a punci, már amúgy is benne vagyok és dugom, úgyhogy bele élvezek. Meg az olyan természetes, jó dolog. Olyankor érzem, hogy a nő az enyém, én meg az övé vagyok.
Ez a legősibb, legalapabb dolog, hogy szeretkezünk misszionáriusban és ölelkezünk, élvezéskor pedig ugyanúgy vagyunk és bújunk. Sok módon szeretem a szexet, de ennél jobb nekem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!