Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csajnak rosszul esik ha a pasi nem tud elélvezni?
Igen, rosszul esik, mert én is azt gondolnám, hogy valamit nem jól csináltam.
És semmi s..rt ne vegyél be, mert lehet, hogy állni fog, de hogy nem mész el, az tuti. És az baromi lehangoló. Akkor inkább ne legyen túl hosszú az együttlét (mondjuk nekem 20 percnél több nőként nem is kell előjátékkal együtt), de legyen meg a kölcsönös kielégülés. Meg aztán mindenkinek van önkontrollja, tessék gyakorolni, és akkor nem fogsz hamar elsülni sem. Meg aztán ha ilyen gondjaid vannak, azt meg lehet beszélni, illetve előjáték során ha élvezésig csinálod a partnerednek, akkor sokkal kevésbé lesz rossz, ha együttlét alatt hamar elmész. De nyilván ez gyakorlás és tapasztalás kérdése.
Tud rosszul esni. A párom is szokott hasonlóan viselkedni, de nekem is előfordul - bár tablettát még nem szedtem - hogy egyszerűen elfárad a szája, vagy keze. Ha védekeztek, szerintem váltastok pózt, amiben könnyebben el tudsz jutni a csúcsra. Nekem ilyen a kutyapóz ha jobban előredől a lány. Vagy verd egy kicsit magadnak.
Nekem a páromat is izgatja, ha kicsit csinálom magamnak a szeme láttára, majd ő fejezi be. Ilyenkor van, hogy úgy "adom át", amikor már tényleg csak befejezni kell. :)
Remélem tudtam valamicskét segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!