Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek el tudnám csábítani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el tudnám csábítani?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom (barát barát), aki azt mondta, nem tudja eldönteni, mit érez irántam.

Mindig csak barátként tekintettem rá, mert úgy gondoltam, hogy semmi esélyem nála. Ebből kifolyólag soha nem flörtöltem vele vagy bármi ilyesmi, szexről nem beszéltünk túl részletekbe menően.

Vajon mi lenne a következménye, ha ezen változtatnék?

2018. febr. 21. 00:10
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Hogy' nézel ki? (Kép? Priviben?)
2018. febr. 21. 00:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld mi, ha komolyan gondolod. Masképp nem fogod megtudni. Kezdj el vele flörtölni, tegyél két értelmű megjegyzéseker, simítsd meg az alkarját.
2018. febr. 21. 05:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát necces történet. Szerintem ha lenne is valami, az sem lenne tartós, de végülis egy próbát megér. Utána legalább tisztán barátok tudtok majd lenni, nem lesz bennetek az örökös kérdőjel, hogy mi lett volna ha. Ha meg mégiscsak beléd szeret és te is belé, akkor meg öröm és bótottá.
2018. febr. 21. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!