Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érhetném el, hogy viszonozza, amit én csinálok szex közben?
Én sem értem, hogy minek nyalom, abbahagyom végleg, hisz állítása szerint úgysem a kedvence, a konkrét szexet szereti.. Csak lehet az van bennem mélyen, hogy egyszer hátha meggondolja magát és én is kapok ilyen téren valamit. Bár lehet ez a hajó elúszott már rég, csak bizakodom.
Jól leírta az utolsó előtti. Igazából az exem jutott eszembe, aki közhelyes egy kis proli leányka, egész napja az instagramból és a facebook nyomogatásából áll, nincsenek barátai, pasizik, viszont szexelni nem szeret, ha szexeltünk is, ő bekapta pár másodpercre, aztán jöjjek én. Feküdt hason, háton, a végén kiverte, ha nem mentem el, nála ennyiben merült ki a szex. Bár ő legalább még mindig bekapta..
Nincs gond a libidóval, ha én nem kezdeményezek, akkor ő fog a gatyámban turkálni, csak ugye a folytatást azt tőlem várja. Illetve vagy elkezd csókolózni és ennyi. Ebből már tudom, hogy akarja. Mindig ez van, heti 2-4x szexelünk(Vagyis szexelem).
9-es vagyok. Na, pont ezzel követed el a legnagyobb hibát, hogy tudod, hogy mi történik, tudod, hogy nem változik semmi, mégis abban reménykedsz, hogy változni fog. Most jól figyelj rám, én ugyanezt megjártam, 1 ÉV MÚLVA SE FOG VÁLTOZNI.
Ezt nagyon komolyan vésd be magadnak, ha nem akarsz rosszat. Miért gondolod, hogy az életben egyszer rájön, hogy milyen jófej vagy, mennyi energiát ölsz bele, és majd nagyon hálás lesz? Te is álomvilágban élsz, mint én anno. Ébredj fel, mindig is ki fog használni, ezt a sok időt és előzékenységet meg mind lehúzhatod a wc-n. Képzeld el, hogy arra fog emlékezni a végén, hogy ő tett érted mindig többet, ezt fogja kifelé is kommunikálni, és hogy elhanyagoltad, te voltál bunkó. És meg lesz győződve arról, hogy ő jobbat érdemel, és elintézi, hogy mások is ezt erősítsék meg benne (mert ahogy szemellenzőt hord szex közben, és ha ilyen önző, akkor ez ugyanígy nem fogja zavarni, a hazugság se cseppet sem).
Nem tehetsz semmit, azon kívül, mint hogy próbálsz túllépni rajta valamilyen módon. Biztos lehetsz benne, jobban jársz, ha megspórolsz magadnak még többször ugyanennyi időt, és teljesen tönkre mész a végén hogy egy lúzer vagy akivel nem foglalkozik a barátnője. Első kézből tudom, hogy milyen...
Nem lehet ezt megérteni ???
Ha nem akar oralt akkor nem, nem mindenki szereti, lehet hogy jól sem csinálna.
Nekem nem fontos, de én imádom a puncit, jó vadul dugd meg a puncijat had visítsin az ilyennek az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!