Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel érhetném el, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érhetném el, hogy viszonozza, amit én csinálok szex közben?

Figyelt kérdés
Az előjáték sokszor annyiból áll, hogy én elkezdem puszilgatni, simogatni, lejjebb jutok folyamatosan, nyakát, testét, puncit, hasát, nyalom mindenhol, csókolgatom, ujjazok, aztán nála kimerül annyiban, hogy kézzel elkzedi verni és kész.. Aztán várja, hogy nekikezdjek az aktusnak. Mindig ez van, vagy, ha ő kezdeményez, akkor ő nyúl a gatyámba, kb 10-ből 1-2x van az, hogy a hasam puszilgatja, de ez 1-2 percig tart és jöhetek én ismét.. Eddig annyira nem zavart, de a mai eset során szíven ütött, hogy én már fél órája nyalom, puszilom, ujjazom, erre néha-néha lenyult és verte, de fel sem állt, mert azon agyaltam, hogy ennyit érdemelnék? Nem értem.. Fél éve vagyunk együtt, de mindig ebből áll az egész. Kb 1/3 részt szokott ő felül lenni, lovaglóban és kész, 2/3 részt én vagyok felül, oldalasan, néha hason, néha háton fekszik. Hiába próbáltam, hogy hátha csinálná szájjal, sosem akarja, ő nem fog soha orálba belemenni, állítása szerint.. Félreértés ne essék, nincs gond velem, méretem is jó, a testemet a férfiak 90%-a irigyelné a 3 éves edzésmúltammal, mégsem értem, hogy miért ennyit érdemlek, miközben én 100-ból 90%-ot adok, én kapok 30%-ot. Mivel érhetném el, hogy vegye ki jobban a részét a dolgokból? Volt már, hogy ittunk, úgy sem változott semmi, sőt, akkor mégjobban nincs kedve csinálni semmit.
2018. febr. 20. 22:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én sem értem, hogy minek nyalom, abbahagyom végleg, hisz állítása szerint úgysem a kedvence, a konkrét szexet szereti.. Csak lehet az van bennem mélyen, hogy egyszer hátha meggondolja magát és én is kapok ilyen téren valamit. Bár lehet ez a hajó elúszott már rég, csak bizakodom.

Jól leírta az utolsó előtti. Igazából az exem jutott eszembe, aki közhelyes egy kis proli leányka, egész napja az instagramból és a facebook nyomogatásából áll, nincsenek barátai, pasizik, viszont szexelni nem szeret, ha szexeltünk is, ő bekapta pár másodpercre, aztán jöjjek én. Feküdt hason, háton, a végén kiverte, ha nem mentem el, nála ennyiben merült ki a szex. Bár ő legalább még mindig bekapta..

Nincs gond a libidóval, ha én nem kezdeményezek, akkor ő fog a gatyámban turkálni, csak ugye a folytatást azt tőlem várja. Illetve vagy elkezd csókolózni és ennyi. Ebből már tudom, hogy akarja. Mindig ez van, heti 2-4x szexelünk(Vagyis szexelem).

2018. febr. 21. 08:45
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
Majdnem pont ilyen volt az exbarátnőm. 1 évig voltunk együtt és úgy, hogy én nem is éreztem iránta szerelemhez hasonlót sem. Persze ennyi idő után éreztem szeretetet iránta, de semmi olyat és eleve csak miatta jöttem össze vele. Voltak jobb időszakok, de nem éreztem vele túl jól magam, de nem akartam megbántani és csak úgy otthagyni. Semmi olyasmi nem volt bennem, hogy, mert akkor egyedül leszek, én sokáig meg vagyok egyedül. Meg pont a vele töltött idő alatt volt lányok részéről a legtöbb nyomulás és ez nem nagyképűség, de nem nézek ki éppen rosszul. Féltékenykedett is beteges módon alap nélkül. Aztán kibukott egy hajmeresztő hazugság az ő részéről és amiatt lett vége, mert ránéztem és az volt bennem, hogy ki ez? Ezt az embert én nem ismerem. Szóval ő is hasonló volt az ágyban, ha verte is esetleg nekem, akkor általában hamar abbahagyta, mert az fárasztó. Ha ő volt felül, akkor is nekem kellett dolgozni, mert az is fárasztó, meg én úgy is jobban csinálom indokok. Eleve közölte, hogy ő nem csinálja orálisan. Addig engem nem is izgatott, de utána már csak ez foglalkoztatott, mert nagyon magamra vettem. Persze nála is az volt, hogy egy idő után elkezdte csinálni, de nagyon nem is csinálta jól. Egyszer csinált egy olyan hangulat gyilkos dolgot, hogy csinálta nekem a dolgot és már nagyon kellemetlen volt, hogy csak a makk peremén dolgozott az ajka és én reflexből kicsit löktem a csípőmön, de nagyon enyhén. Erre ő hidegen kicsit ingerülten: Ezt ne! Pedig azért szerintem nincs akkora szerszámom, hogy ne lehessen normálisan bekapni. El is ment a kedvem az egésztől. A legrosszabb pedig csak most jön, hogy kizárólag sötétben. Volt, hogy világosban csináltuk, de nekem rendesen be kellett csuknom a szemem. Nyilván az orális részénél sem szabadott soha ránéznem, aminek aztán már tényleg semmi értelme. Ő se szerette a nyalást, csak az aktust, meg az ujjazást. Párszor megengedte, de nem is élvezte, persze tudom, hogy nem is csináltam jól, mert tapasztalatlan voltam, de mellette esélyem sem volt megtanulni. Nagyon sok gátlása és komplexusa volt. Az együtt töltött időnek pedig az lett az eredménye, hogy én is ilyen gátlásos és komplexusos lettem. Szóval teljesen elment a kedvem az egésztől. Aztán meg el is kaptam tőle valamit. Én tudatlan módon azt se tudtam, hogy az valami betegség miatt lett, azt hittem valami genetikai elváltozás és így teljesen meg lettem lőve. Évekkel később tudtam meg, hogy az mi és azóta is tart a kezelés sajnos, pedig egy teljesen általános dologról van szó, aminek már rég el kellett volna múlnia. El sem akarom mondani, hogy ez milyen rég volt, mert nagyon lehangoló, hogy valaki hogy tudja tönkretenni a másikat ilyen módon. Ettől függetlenül azt mondom, ha te sokat érzel iránta, akkor próbáljátok ezeket megbeszélni és nem mondom azt, hogy dobd ki azonnal. Bocs, hogy ekkora kitárulkozást löktem most ide ki!
2018. febr. 21. 11:58
 13/15 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Na, pont ezzel követed el a legnagyobb hibát, hogy tudod, hogy mi történik, tudod, hogy nem változik semmi, mégis abban reménykedsz, hogy változni fog. Most jól figyelj rám, én ugyanezt megjártam, 1 ÉV MÚLVA SE FOG VÁLTOZNI.

Ezt nagyon komolyan vésd be magadnak, ha nem akarsz rosszat. Miért gondolod, hogy az életben egyszer rájön, hogy milyen jófej vagy, mennyi energiát ölsz bele, és majd nagyon hálás lesz? Te is álomvilágban élsz, mint én anno. Ébredj fel, mindig is ki fog használni, ezt a sok időt és előzékenységet meg mind lehúzhatod a wc-n. Képzeld el, hogy arra fog emlékezni a végén, hogy ő tett érted mindig többet, ezt fogja kifelé is kommunikálni, és hogy elhanyagoltad, te voltál bunkó. És meg lesz győződve arról, hogy ő jobbat érdemel, és elintézi, hogy mások is ezt erősítsék meg benne (mert ahogy szemellenzőt hord szex közben, és ha ilyen önző, akkor ez ugyanígy nem fogja zavarni, a hazugság se cseppet sem).

Nem tehetsz semmit, azon kívül, mint hogy próbálsz túllépni rajta valamilyen módon. Biztos lehetsz benne, jobban jársz, ha megspórolsz magadnak még többször ugyanennyi időt, és teljesen tönkre mész a végén hogy egy lúzer vagy akivel nem foglalkozik a barátnője. Első kézből tudom, hogy milyen...

2018. febr. 21. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem lehet ezt megérteni ???

Ha nem akar oralt akkor nem, nem mindenki szereti, lehet hogy jól sem csinálna.

Nekem nem fontos, de én imádom a puncit, jó vadul dugd meg a puncijat had visítsin az ilyennek az kell.

2018. febr. 24. 23:25
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es te nagyon megszívtad, sajnálom..sejtem mit kaptál el. :(
2018. febr. 25. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!