Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy hogyan szeretem az izgatást?

Figyelt kérdés
Tudom, nagyon gáz, mert 26 éves vagyok már, de ez az elso komoly kapcsolatom. A klitorisz izgatását csak úgy élvezem, ha 1 centivel a klitorisz felett izgatják, és nem tudom hogyan kozoljem vele. Mert kicsit viccesnek és nem normálisnak hangzik. Otletek?
2018. febr. 20. 01:26
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha így szereted, akkor így szereted. Nyugodtan elmondhatod neki szerintem, nem is értem mi van ebben, amiről ne lehetne beszélni?!
2018. febr. 20. 01:29
 2/9 A kérdező kommentje:
De hogyan? "Hallod, csinald mar feljebb" nagyon gáz
2018. febr. 20. 01:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha így adod elő a párodnak, akkor tényleg gáz. Leültök és elmondod neki, hogy van valami, amiről szeretnél vele beszélni, de ez neked kellemetlen stb...
2018. febr. 20. 01:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Sima delutan bevagom "csak akkor elvezem a nyalast, izgatast, ha kicsit feljebb csinalod" 😂😂
2018. febr. 20. 01:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a problémát....miközben izgat két sóhaj/nyögés közben szólj neki, hogy kicsit feljebb, aztán ha megtalálja azt a pontot, ami neked jó, biztathatod azzal, hogy most nagyon jó stb...

De a kezeddel is irányíthatod a kezét, akkor beszélni se kell...

2018. febr. 20. 02:03
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Talan nem igy kene mondani neki, hogy "hallod", vagy nem a delutani teazgatas kozben kene bedobni. Legyen akcio, csinalj ugy ahogy szokta, Te meg fogd meg a kezet es kejesen nyogdecselve mondd neki, hogy "picit feljebb". Nem fog kerdezgetni, max utana ha megkerdezi, akkor mondd neki mosolyogva, hogy "nem tudom, most igy esett jobban". No vagy, nem fog visszakerdezni, Titeket lehetetlen megerteni ugyis.
2018. febr. 20. 04:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy őrület, mennyi ilyen kérdés van. Nem merem megmondani, hogyan vezessem rá, mit csináljak hogy úgy csinálja.

Könyörgöm, ő a pasid, akivel szemben elvileg semmilyen tabu nincs. Miért gond megmutatni neki, hogyan szerezhetne örömöt?

Menet közben simán megmondod neki, hogy gyere egy kicsit feljebb, vagy odateszed a kezét, vagy a sajátodat, vagy megmondod hogy a csikód direkt izgatásra túl érzékeny és már fáj, puszilgasson inkább körülötte/mellette/fölötte. Nem fog megsértődni, főleg ha megtalálja a tuti pontot. :)

2018. febr. 20. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gàz, nyugodtan mond el neki szex közben. F
2018. febr. 20. 11:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nem lehet ezt közölni?????? Akció:

" Kicsim, nagyon jó, de légyszi próbáld egy kicsit feljebb...igen ott, ott még jobb. Ez az, nagyon ügyesen csinálod..." Ennyi.

2018. febr. 20. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!