Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rá írok az exemre vagy meg látok róla valami képet miért dobog gyorsan a szívem? Még mindig szeretem?
Igen még mindig szereted.
Nézd nekem Párom és családom is van már.
7 éve lennénk együtt az exemmel kb 4 évig nem is éltem itt a faluban de visszajöttem és ide költöztünk párommal még a terhességem idején.
És a héten mikor postára mentem kivel találtam magam szemben? Az exemmel.
7 év eltelt de ugyanúgy lefagytam és megdobbant a szívem mint amikor elsőnek megláttam
Én 16 éves voltam Ő 23 éves amikor összejöttünk nem volt köztünk semmi olyan szűz voltam Ő meg azt mondta hogy majd megvár ha elég idős leszek a dologhoz.
Nagyon szerelmes voltam. És borzalmassan fájt a szakítás. Annyira tönkre mentem lelkileg hogy depressziós voltam utánna rengeteg öngyilkossági kísérletem volt megváltoztam aggresszívabb lettem kész teljesen padlóra kerűltem rettentően fájt a szívem .
Eltelt 7 év. Van egy Párom akit szeretek imádok és tisztelem és van egy gyönyörű 13 hónapos lányunk .
De a héten teljesen lefagytam nem is gondoltam a történtekre mìg nem olvastam a ezt a kérdést. De lehet azért reagáltam így mert a szerelmes tini csitri énem jutott eszembe hogy ezmiatt az ember miatt mentem tönkre lelkileg és évegbe telt mire helyre jöttem lelkileg .
24N
Verd ki, ha utána is akkor szerelmes vagy belé, ha elmúlik az érzés akkor csak hiányod van.
Komolyan, van hogy belegondolok hiányzik az exem, élvezem kicsit magam aztán máris nem tűnik olyan nagy bajnak hogy nem vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!