Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyukák! Volt hogy már rajta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák! Volt hogy már rajta kaptak titeket azon hogy maszturbáltok?

Figyelt kérdés
Például a gyerek meglátja ti hogy viszonyultok ehhez?
2018. febr. 19. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Nem még nem.

Gyerek még csak 13 hónapos 21:30-8:45-ig alszik.

Ha nagyobb lesz akkor nyilván külön szobája lesz és zárom a szobám ajtaját.

De tiniként se kaptak rajta mert alap volt h zártam az ajtót illetve alap volt hogy kopogtak az ajtón mielőtt benyitottak volna

Ezek alap illem dolgok.

24N

2018. febr. 19. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt,nem is lesz,van ajtó,kulcsra lehet zárni,nem muszáj előasni egy áriát, sőt azt is meg lehet várni míg a gyerek elalszik vagy nincs otthon. Ilyen csak a tapasztalatlan emberekkel fordul elő,pl.engem tizenéves koromban mimden második alkalommal rajtakapott anyukám,akár egyedül,akár fiúval voltam-_- Én viszont soha nem kaptam rajta őt,pedig találtam a szobájában vibrátort is, és ha pasija volt akkor sem.

Szóval én is úgy vagyok vele,hogy inkább megelőzöm ,mert az ilyesmi végképp nem tartozik a gyerekre,pláne,hogy az enyém még kicsi, nem érti meg úgy mint egy kamasz,persze nyílván kamaszra sem tartozik a szülője szexuális élete.

34/N

2018. febr. 19. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Arra nagyon kell figyelni hogy a gyerek véletlenűl se lásson és halljon meg szex v maszturbálás közben később szexuális zavara lehet a látottak és hallottak miat.

Természetesen ha annyi idős lesz és érdekli a tèma nyugodtan beszèlhetünk róla.

Szeretném ha nálunk a szexualitás nem lenne Tabu téma. Annak idejèn nálunk semmit nem lehetett megbeszélni

A menzeszről fel lettem világosítva

A szexuális felvilágosításom az volt hogy Anyum mondta hogy addig amíg nem találom meg az igazit GUMI és várjak az első szexel legalább 17 éves koromig.

1es voltam

2018. febr. 19. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem!
2018. febr. 19. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem!
2018. febr. 19. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!