Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki vékony és C-s melle van, az hord melltartót?
Figyelt kérdés
Szerintem fölösleges, mi a véleményetek?2018. febr. 17. 12:18
11/18 anonim válasza:
Genetika ez is, valakinek mar kamaszkoraban is log, meg az A-s melle is. Persze a gravitacio mindenkire hat egy iso utan, de tobbek kozott ezert is hordunk melltartot, hogy minel jobban kitoljuk, amikor eljon a hatas 😃
12/18 anonim válasza:
a melltartó nem csak arra való hogy felemelje a lógó melleket, hanem arra is, hogy megkíméljen a hátfájástól és mellfájástól ami abból ered hogy kb 7-800 grammnyi súlyt cipelünk folyamatosan, amik mozognak és rángatják a kötőszövetet minimális mozgásra. Próbáld ki hogy egy gumiszalagon két félkilós súlyt a nyakadba kötsz és egy napon keresztül abban mászkász, meg fogod érteni.
13/18 anonim válasza:
Nekem B de kell rá, nagyon ki tud látszani ha nincsen.
14/18 anonim válasza:
Én az A-s melleimmel is hordok. Ha nem tenném, mindenen átütnének a mellbimbóim. Sajnos ezt nem illik, pedig szerintem szépek, sokkal szebb, mint melltartóban. És kényelmesebb is lenne. Én még csak hírből se ismerem a mellek miatti fájdalmakat, de egy C-s mell már sokkal nagyobb, biztos szar lehet nekik. A melltartó könnyít a helyzeten.
16/18 anonim válasza:
Szerintem is felesleges :D 25F
17/18 anonim válasza:
A melltartó nem azért van hogy nagyobbnak tűnjön a didkó férfiak fiúk :D a nevében is benne van, azért van hogy tartsa a mellet. Az a pushup szivacsos pushup ami egy b-sből is d-set csinál látványra.
A mi mellünk ugyan úgy érzékeny mint pl a ti herétek. Futnák úgy hogyha a heréd darabonként nyomna 2-3 kilót és hagynád hogy szabadon lobogjon a szélben? Nah kb nekünk is ilyen érzés. És nem kell hogy lógjon hozzá a mell az enyém sem lóg 75/c-s vagyok de nagyon ritka az hogy ne vegyek fel melltartót, sporthoz meg teljesen kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!