Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gaz ha elelvezett a pasim és utana hiaba simogattam a farkát nem allt ujra fel?
Figyelt kérdés
2018. febr. 16. 20:13
11/13 anonim válasza:
#9 Én egy zöld kezet nyomtam a válaszodra, mert amit írtál félig igaz. Viszont a második fele szimpla lenézés a nők felé. Náluk ez sokkal több mint a tubus síkosító. Ahhoz hogy igazán jó legyen, a lelkére is hatni kell, nem csak a testére. Nekünk ebből a szempontból előnyünk van, viszont bírnunk is kell. Cserébe a jutalom se marad el.
12/13 anonim válasza:
De, igazam van, mert arról írtam, hogy nekünk fizikailag mi kell ahhoz, hogy egy nő már alkalmas legyen.
Hogy mikor élvezetes, az megint más kérdés.
13/13 anonim válasza:
Azt üzente, köszöni, de ő jól van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!