Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a véleményetek arról, ha valaki kérdés
nélkül elküldi a farkát privátban?
1/12 anonim válasza:
A lelkem egy darabja elrohad olyankor.
2018. febr. 15. 22:38
szerintem ilyenkor egyből tudják,hogy egy élő f--sz az illető!
..f
2018. febr. 15. 22:40
3/12 A kérdező kommentje:
#3 mármint ezt gyakori kérdésekre érted, vagy bármire, ahol üzenetet lehet küldeni? :D
na most a fiuk azt hiszik, hogy mi lanyok ugyanugy fel tudunk izgulni egy szottyadt farkinca latvanyara, mint ok egy punci latvanyara, pedig NEM.?
Semmi szexualisan vonzo nincs a ferfi nemiszervben onmagaban.
2018. febr. 15. 23:11
Itt sosem nyitok meg képre mutató linket, ha privátban jön. :D Tökre nem érdekel random pasik farka.
2018. febr. 15. 23:13
Egyszerűen csak nem értem, miért nem egymásnak küldözgetik a férfiak, hiszen csak őket érdekli. Hasonlítgassátok össze, lesegessétek, engem ez nem húz fel, totál nem érdekel, meg ahogy látom a többi nőt sem. Csak feleslegesen külditek.
2018. febr. 15. 23:19
Utóbbi ! De nem mind1 ki küldi mert ha az akivel jársz random küld egy ilyen képet azt nem reagálnám le rosszul. De egy random idegen/fél idegen az olyan mintha a lelked legsötetebb legundibb dolgait halászták volna elő
2018. febr. 15. 23:36
Mindenkit el fogok borzasztani, le leszek pontozva, de legyen: engem az is hidegen hagy, ha életem szerelme küld képet a farkáról. Persze visszaküldök valami sablon üzenetet, amit elvár, de inkább kihagynám.
Nem a látvány izgat.
Még soha az életben nem láttam olyan farkat, ami izgató látvány lett volna. Főleg nem csak úgy önmagában.
Egyébként nincs vele bajom, dugni is szeretek, az orál is izgat, fogni is, csak látványra nem tudom, miért kéne szépnek tartani.
2018. febr. 16. 08:06
a #4-es leírta a frankót, teljesen egyetértek
és igen, utolsó büdös paraszt alpári dolognak tartom
2018. febr. 16. 11:24
Ostoba dolognak tartom, de ettől függetlenül megnézem, hiszen "ingyen" van. Szeretem a pasik farkát, szexen kívül is csak úgy nézegetni vagy fogdosni, nem lehet megunni, olyan cuki (tudom utáljátok, bocs) mind. :) Ettől függetlenül tényleg teljesen felesleges farkakat küldeni, mert ezzel senkit nem nyűgöznek le. Egyszer egy srác azt írtam, milyen helyes és kedves, plusz mellékelte a farka képét. Valahogy nehéz volt hinni a felvezető szövegnek...
2018. febr. 16. 22:36
Kapcsolódó kérdések: