Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egyéjszakás kalandotok buliban, fesztiválon? Elmesélnétek a történetét, akár privátban?
Szerintem majd annyi lány szexel így mint csávó.
Lányok az egèsz èletviteletek is ilyen,máshol is szexeltek ahol tudtok,vagy csak nyári feszteken?
Mi a jó abban hogy többet nem látjátok egymást,ittasan minősègről sem lehet beszèlni...
Olyat tudott?
Mi volt az amit egy másik nem tudna?
Szerintetek mennyi lány szexel így 10 ből 6,7t?
volt....Többször mint az illendő lenne egy hölgyhöz:D!
Az a kis idő azzal az idegennel tele lehet érzelemmel ha úgy állunk hozzá. Szerencsére mindig olyan férfiakkal szúrtuk ki egymást aki hasonlóan vélekedik.
Talán a legkülönlegesebb: A SZIN-en történt 21voltam, az egyik pultnál összebarátkoztam egy 40körüli férfival, beszélgetni kezdtünk kedves volt, udvarolt nekem de a szemében láttam, hogy szana szét akar tépni. Boldogan hagytam magam bevezetni a kis sátrába, iszogattunk, nevetgéltünk, csókolóztunk és ez az úr engem olyan érzékien és szeretettel símogatott mint azóta se senki. Annyira nedves voltam, hogy csorgott a combomon az izgalom. A nyelve isteni volt, a férfiassága kőkemény. Széttépett:) Kb 2órán át kényeztettük egymást, majd beszélgettünk az élet nagy dolgairól, a Kispál és a borz zenekarról és, hogy micsoda szerencse hogy összetalálkoztunk. Megcsókoltuk egymást majd elváltak útjaink. Jó móka volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!