Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen nagy baj, ha eddig csak 1x szexeltem, és nem volt még "igazi" barátnőm?
Másnak ennyi idősen már rengeteg barátnője volt, és több százszor szexelt már. És annyira rossz, hogy én csak egyszer szexeltem.
Ti 21 évesen hányszor szexeltetek kb?
Üdv
Miért lenne baj.
Fiatak vagy előtted az élet
24N
Több száz szexel ne túlozz én se szexeltem annyiszor
1es voltam
21 éves koromig 1x
18 éves koromban erőszakoltak meg
21,5 éven ismertem meg a párom
Szintén 1es voltam
Egyéni dolog,de igazaból miért nem?
Van valami gondod esetleg?
Ismerkedjél,nem kell mindent megdugni amin luk van,de hát azért ennyi idősen szoktak lenni az emberek talán a legaktívabbak.
28/N
Mindenkinek magának kell megbékélnie a saját életével, sikereivel. Nézd, én 20 évesen jottem ossze az elso barátnommel. Elotte nem volt semmi sex, semmi orál, semmi kiverés. De még csak csokolozni is csak 2 novel csináltam. Egyszer volt egy kozos orál egy csajjal, de olyan részeg voltam, hogy semmire nem emlékszek. Csak amit a haverok elmondtak, hogy hallották a sátorbol. A barátnommel tapasztaltam meg szinte mindent. Mostanra 25 évesen még mindig csak 2nél tartok. Gondolom rájottél, hogy más a barátnom.
De oszintén szolva nem dicsekedek vele, mert magamban mélyen keveslem. De csak amikor más férfiakkal kell osszehasonlítanom magam. De a normál életben nem szégyenlem magam, hanem boldog vagyok, mert van kivel csinálni, ekivel tudom élvezni. Csak nezopont kerdese. Majd lesz neked is szexben részed. Dontsd el mit szeretnél jobban, sok sok futo kalandot, vagy stabil not. Es menj utána a dolognak, és ne legyél a kevés sexbe depresszios. SZedd ossze, és menj a sex után, ha dugni akarsz. MIndegy milyen formában. Onbizalom kell és kész, nem más.
Ez utobbit nem nagykepuségbol mondon, hanem jo tanácsként, mert nekem sincs nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!