Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre nem tetszik, de belülről ő az igazi?
Fél éve ismerkedtem meg egy sráccal egy buliba. Azóta az ő baráti köre, meg az én baráti köröm szinte hetente találkozik. Bárhol vagyunk nagyon jot tudunk beszélgetni, nevetünk rengeteget. Inteligens, segítőkész, minden megvan benne, ami egy férfiben meg kell, hogy legyen. Mindig egymásmellett alszunk és fogjuk egymás kezét, más nem történik.
Ilyenkor mi a legjobb ha teszünk? Volt nektek is ilyen? Írjatok bármit ami kapcsolódik hozzá:)
Ő 23 én 20.
A külső megfog a belső megtart..
Mondják sokan, tény, hogy a külső az első pillanatokban számít, továbbá a szexualitásra is van befolyása.
Egy hosszú távú kapcsolatban nyilván a külső nem annyira mérv adó...
Sztem ezzel mindent elmondtam, itt az a kérdés, hogy te mit szeretnél?
Volt.
Belsőre vonzódott hozzám, kétségtelen. Többször is kimondta, hogy soha nem tudott férfinek úgy megnyílni, és olyan bizalommal beszélni mint nekem, sőt egy barátnőjével sem érezte azt, hogy ennyire megérteném. Ám a testiség nem olyan volt mint amit megkívánt volna egy egészséges kapcsolat.
Ezt ő tudta magáról, én pedig beláttam! Ezért bár nekem bejött mint nő, mégsem nyomultam, megmaradtunk barátok, és így jó is.
Nem mondom, mindig is marad vele kapcsolatban némi kis űr bennem, de ez ilyen. Őszintén örülök, hogy megmaradtunk barátok! Ha lefeküdtünk volna, már biztos, hogy szétmegyünk, és megtört volna az a kötelék ami a mai napig megmaradt. Tehát úgy érzem megérte nem belevágni.
Ő akkor volt 17 én pedig 18, ennek pedig 9 éve.
4-es
talán azért mert az életben nem minden a szexről szól? lehet van (illetve lehetséges) értéke a barátságnak férfi és nő közt?!
Nekem volt ilyen barátnőm. Barátok voltunk évekig, nagyon szerettük egymást, volt ölelés, összebújás, de semmi több. Aztán egyszer mégis tovább mentünk. Nagyon durván jó volt. Láttam, hogy neki is, pedig mint pasi nem jöttem be neki, de olyan szinten bíztunk egymásban, annyira egyek voltunk lelkileg, hogy baromi jó volt vele a testi kapcsolat is. Aztán a körülmények miatt nem lehetett jövője a kapcsolatunknak, meg egyébként is tudtuk, hogy nem fog menni hosszú távon. Elég hülye módon próbálta lezárni, ezért majdnem ráment a kapcsolatunk, de mi barátok maradtunk, megbocsátottam neki talán... Mondjuk a kapcsolat nem lett olyan, mint előtte volt, de ez nem amiatt van, mert szexeltünk. Ha két ember igazán szereti egymást, szerintem ez sem feltétlenül gond. Bár kétségtelen, hogy el lehet rontani. Szerintem nem kell ezen agyalni, hagyjátok, hogy jöjjenek a dolgok. Ha egyikőtök sem vágyik többre az ilyen szeretgetéseknél, akkor jó is így, sokszor nem kell több.
Én azóta is ezt az érzést keresem, de nem találtam meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!