Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre nem tetszik, de belülről ő az igazi?
Fél éve ismerkedtem meg egy sráccal egy buliba. Azóta az ő baráti köre, meg az én baráti köröm szinte hetente találkozik. Bárhol vagyunk nagyon jot tudunk beszélgetni, nevetünk rengeteget. Inteligens, segítőkész, minden megvan benne, ami egy férfiben meg kell, hogy legyen. Mindig egymásmellett alszunk és fogjuk egymás kezét, más nem történik.
Ilyenkor mi a legjobb ha teszünk? Volt nektek is ilyen? Írjatok bármit ami kapcsolódik hozzá:)
Ő 23 én 20.
9-es, nem is ez a durva! Hanem hogy a csajnak bejön egy ilyen teszetosza tutyimutyi alak, aki mellesleg ronda/igénytelen is amiért a csajnak nem tetszik.....
Komolyan mondom hogy jobb hogy nem ismerek ilyen nőt!
Biztosan tudjátok, hogy igénytelen és ronda..
Nem és nem..
Sokkal többre értékelem őt így, mintha legelső adandó alkalommal dugni akart volna.
Lehet, hogy nem lennénk ilyen jóba.
Az a gáz, hogy ilyen idióták mindent jobban tudnak. Nektek biztos nincs érzelmetek..ti csak megdugjátok a csajt, aztán otthagyjátok, ha a kommentekből indulok ki. Érzéketlen gyökerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!