Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek ha nyög a lány szex közben? 20/l
Én nem merek nyögni pedig jólesne.
Mit csináljak? Más is volt már így?

Lihegek a füledbe+nyakadba, akkor fogsz nyögni?
Én imádom a nyögést, minél hangosabb, annál jobb :D

"A férfiak és nők másmilyenek, egy férfi se élvezi azt hogy csak "szexel" tetszik neki meg jó, de nem élvezi, csak az elélvezés jó neki"
Ezt kérlek fejtsétek ki, akik így gondoljátok. Csak jó érzés nektek is, ha orgazmusotok lesz, illetve látom a férfiakat, ahogy élvezik, tehát nem lehet közömbös. :D
"Azért vagyunk csendben, mert mindenki maszturbálással kezd.
Gyerekkorban.
Nem akartunk lebukni a család többi tagja előtt, és ez berögződött. "
Én is maszturbálással kezdtem gyerekkorban és nem akartam lebukni, mégis adok ki hangokat szex közben. Én nem látok összefüggést, de lehet, hogy nálad ez gátlást okozhatott későbbiekben.

Bocsi 26-os, nem általánosítani akartam, de mégis sikerült rosszul megfogalmaznom.
Természetesen ez nem igaz mindenkire, plusz aki csendes annak lehet más oka rá, ez csak ilyen általánosabb ok, hogy miért nem ad ki hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!