Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit kell tegyen egy nő, hogy ne tudjatok neki ellenállni?
Nem feltétlen ilyen egyéjszakásra gondolok.
Akár komoly kapcsolatba mi az amikor egy mozdulatára/mondatára ugrotok a hölgynek?
(Csak kiváncsiság)
Hát ezt egyénenként kéne megkérdezni, mert mindenkinek más lehet! :P
Engem pl...
Na azt derítse ki az ilyen nő maga, aki erre kíváncsi! :D
szerelem - kapcsolatban
kihívó flört, édes hang, kívánatos mosoly, odaadó test - egyéjszakásban
Tiszteljen. Erezzem rajta, hogy boldog tolem, hogy oda es vissza van ertem. Pangoljan igazi belso tuz benne irantam. Legyen kedves velem, megerto, de oszinte, aki elmondja mit szeretne tolem. Este az agyban viszont legyen kivanos. Neha kezdemenyezzen o is. Legyen benne a jatekokban, az erotikaban. Lepjen meg neha sexi bugyilehuzassal a furdoben, vagy meztelenul a kopeny alatt. Tepje le o a ruhamat. Ha alszok keltsen fel ha epp megkivanja a, sexet. Legyen aktiv, ne csak feludjon. Csinalja ugy is, amlyik pozban o elvez el, meg ha en nem is elvezem annyira. Legyen inteligens. Nem kell a csacsogas. Lehet orult es bolondos neha, egy kis hulyeseg az jo, de vagjon az esze. Es mosolyogjon sokat. Este reggel puszit adjon, amire en jol jol megolelhetem, felkaphatom, ramaszhatok, hogy hozzabujjak.
Igy roviden egyenlore ennyi :D
1. szint: szexuális vonzalom, alkalmi szex
Ehhez elég, ha jó bőr és ápolt egy csaj. Ha kapásból lemérem, hogy nagyon egyszerű, akkor már előre tudom, hogy több nem lesz.
2. szint: érzelmek, könnyedebb kapcsolat
Csinos, ápolt csaj, kellően kultúrált ahhoz, hogy meg lehessen jelenni vele bárhol, nyíltan fel lehet vállalni.
3. szint: bizalom, komolyabb kapcsolat
Ha látom, hogy a csaj értékrendje is rendben van, akkor a bizalom is szép lassan egyre erősebb lesz. (Van olyan csaj akiről kapásból látom, hogy csinos, kultúrált, de nem egy jellembajnok, az ilyen erre már nem alkalmas.)
4. szint: racionalitás, házasság
3. szintnek megfelelő csaj jöhet erre szóba, ha látom hogy munkaetikája, iskolázottsága, családi háttere is rendben.
A bájos mosoly az ami a legjobban megfog.
Pl. ilyen (26. perctől):
Érdekelje a világ dolgai, értelmes legyen, nem feltétlen kell mindig fullcsinosnak lennie, csak a kellő mértékben foglalkozzon magával. Fontos még a határozottság és a szép láb:):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!