Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyi időbe tellt összeszokni annyira a párotokkal, hogy ti is el tudjatok menni szex közben? (természetesen nőkhöz szól a kérdésem)
Én férfi vagyok,mégis tudok válaszolni (remélem nem gond) :) Egy hónap volt,ez emlékeim szerint 6 aktus.
35F
Elmenni elsőre is sikerült, de akkor még kellett a külön “figyelmesség”.
Kifejezetten csak dugás közben elmenni sztem simán volt vagy fél év, de én nem vagyok az a g-pontos hüvelyi orgazmusos nő, szal így is csiklóval megyek el, a megfelelő pózban - nálam ez a lovagló.
Szüzességem elvesztése után 3-4. alkalommal.
Annyira baráti is volt a kapcsolatunk a szerelem mellett, hogy ez a 3-4. alkalom se a rá görcsölés miatt volt
Nekem szerencsére már az első alkalommal sikerült elmennem. Azóta is szinte mindig elmegyek legalább 1-2szer. Nagyon ritka az, hogy egyáltalán nem sikerül.
22L
Nekem is hónapok kellettek, mire sikerült annyira elengednem magam a mostani barátommal, hogy sikerüljön. Mondjuk, én előtte szűz voltam, és nagyon rágörcsöltem:D
Hüvelyi amúgy még sosem sikerült. Csiklói már minden alkalommal.
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!