Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, nálatok kizáró ok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nálatok kizáró ok, ha tudjatok, hogy egy pasi szűz?

Figyelt kérdés

20 éves és korábban nem volt még kapcsolata, ebből kifolyólag szűz is.

Számotokra ez lehet probléma egy kapcsolatban?

Tegyük fel, hogy amúgy szimpatikus a férfi és tetszik is nektek.

2017. nov. 5. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Sőt!!
2017. nov. 5. 18:23
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Nekem nem kellene tapasztalatlan pasi
2017. nov. 5. 18:23
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 Akkor sem ha komoly kapcsolatról lenne szó?
2017. nov. 5. 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Az emberek szeretik elfelejteni hogy mindenki volt kezdő... Egyszer te is voltál szűz, nem csak a srác. Valaki a te szüzességedet is elvette, a srácét is elveszi majd egyszer valaki.. Mindenki szüzen születik.
2017. nov. 5. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nem kizáró ok
2017. nov. 5. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizáró ok. Én is voltam kezdő, a szüzesség pedig csak egy állapot.
2017. nov. 5. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Baratom 19 eves es az volt. Sosem gondoltam ezt problemanak. Lassan egy eve egyutt vagyunk es elarulom, hogy o az eddigi legjobb az agyban. (Nem kell ugy erteni, higy lesz tobb)

Van aki azt mondja, higy a szuz no/ferfi jobb mert sajat maga "tanithatja be".

2017. nov. 5. 19:00
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
nem kizáró ok, ha szűz, de ha emiatt folyamatosan vergődik, az már igen. van egy ismerősöm, srác, és lassan 20 éves lesz, de még szűz.. amivel nem is lenne baj, de állandóan írja nekem, hogy ő mennyire szeretne már dugni, de nincs kivel (lenne, de mindig elszalasztja a lehetőségeket, akkor ne csodálkozzon...), meg hogy engem is mennyire megdugna. másnap meg már neem, nem dugna meg, nem akar kihasználni..ma meg pl engem kérdezett meg, hogy nem tudok-e csajokról, akik szexelni akarnak csak úgy:DD na ez már szerintem a szánalmas kategória. ha valakit annyira zavar, hogy szűz, tegyen ellene, én nem hiszem el, hogy ez a 21. században ennyire bonyolult, és közel 20 évesen még tényleg nem volt alkalma senkivel. csak kifogásokat keresnek állandóan az ilyenek, és maguk se tudják, mit akarnak... aki viszont valóban azért szűz, mert olyannak tartogatja magát, akit tényleg szeretni fog, és nem panaszkodik emiatt állandóan, azt csak tisztelni tudom. :)
2017. nov. 5. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kizáró ok. Nem úgy kezdem a randikat, hogy szűz vagy e még mert ha igen fel is út le is út. Plusz most jöttem össze egy 20 éves pasival aki szűz és semmi kifogást nem találtam még benne. Igyekvő kíváncsi. 😉
2017. nov. 5. 19:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem az.Barátom is az volt.
2017. nov. 6. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!