Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30 évesen szűz, akkor irány a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen szűz, akkor irány a prosti?

Figyelt kérdés
Mert ha eddig nem sikerült neki akkor valami baj biztos van vele?
2018. febr. 12. 13:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltetlen prosti a megoldas.

Ha vallasos vagy akkor jarj templomba, gyulekezetbe es lehet talalsz olyat aki meg ertekeli is.

Mehetsz prostihoz is de az draga.

Interneten probalkoztal mar?

Nekem nem sok sikerem volt ameddig meg nem ismertem a felesegem de korabban azert 1-2 szopatas, ujjazas, smarolas osszejott meg egyszer majdnem szex is.

2018. febr. 12. 13:43
 12/30 anonim ***** válasza:
70%

Úgy beszéltek a nőkről paran, mintha egy 1,6 literes dízel vagy egy 1,2-es TSI között vacilálnátok, hogy melyiknek mennyi a fenntartása...

Szánalmasak vagytok néhányan. Egy párkapcsolat nem az anyagiak körül forog. Ha igen, az már rég rossz.

Nem élvezeti cikkről beszéltek, hanem emberekről.

2018. febr. 12. 14:03
 13/30 anonim ***** válasza:
36%

#12:

Ha te mondod......

2018. febr. 12. 14:08
 14/30 anonim ***** válasza:
43%

azt hiszed azért, mert 10 percig a farkad egy idegen csaj puncijában lesz, hirtelen cool srác, menő csajozógép leszel.

Semmit sem változtat rajtad, vagy inkább arra fogsz csak gondolni, hogy fizetés nélkül te nem tudsz csajozni.

Kérdés: (szívedre a kezed)

- Az elmúlt évben, hány lányt hívtál el randizni, hánynak bókoltál, hányat szólítottál le.

- Ha nem sikerült a randira hívás, javítottál valaha is a modorodon, szövegeden, vagy ugyan úgy próbálkozol az elmúlt 10 évben???

2018. febr. 12. 14:17
 15/30 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező az én párom is szűz volt 23,5 évesen

Mégsem menekültem el.

3 éve vagyunk együtt boldogok vagyunk

És van egy 13 hónapos lányunk .

Szoval szerintem ez merő hülyeség hogy ha egy nő meghalja hogy szűz a csávó akkor már menekűl.. nem tudom hol éltek Ti .. De mi sose problémáztunk azon ha egy pasi még nem volt nővel vagy kevéssel.

Inkább azért néztünk ferde szemmel. Ha már több tucat lányt megfektetett az illető.

Nem éreztük megbízható embernek.

24N

2018. febr. 12. 14:17
 16/30 anonim ***** válasza:
70%

#15:

Azért nem mindegy, hogy 23,5 éves vagy 30 éves szűz férfiről van szó. Az előbbi még elmegy a nők szeméban, viszont az utóbbi egy leköpendő, megvetésre méltó béltermék darabka.

2018. febr. 12. 14:22
 17/30 anonim ***** válasza:
52%
15# nincs igazad, mert a 30 éves pasitól igen is menekülnek, talán akkor nem ha úgy néz ki mint Brad Pitt, de ha valaki úgy néz ki akkor az már nem lenne szűz, ha csak valami speciális helyzet nem áll fönn.
2018. febr. 12. 15:05
 18/30 anonim ***** válasza:
78%
29 évesen vesztettem el. Addig szánalmas lúzer voltam. Megembereltem magam, és szereztem egy gyönyörű barátnőt, aki amúgy magasabb nálam (sokáig tartott vissza a gondolat, hogy alacsony srácnak nem terem babér, végül mégis rácáfoltam). Több mint egy éve szinte mindennap szexelünk, van, hogy többször is. A közös életünk költségeit pedig teljesen közösen álljuk, senki nem tart el senkit. :)
2018. febr. 12. 15:07
 19/30 anonim ***** válasza:

#18:

Szerencséd volt, vagy csak szánalomból an veled.

2018. febr. 12. 15:10
 20/30 anonim ***** válasza:
#17 vagyok, melyik selejt semmirekellő szavazott le és miért?
2018. febr. 13. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!