Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen szűz, akkor irány a prosti?
Nem feltetlen prosti a megoldas.
Ha vallasos vagy akkor jarj templomba, gyulekezetbe es lehet talalsz olyat aki meg ertekeli is.
Mehetsz prostihoz is de az draga.
Interneten probalkoztal mar?
Nekem nem sok sikerem volt ameddig meg nem ismertem a felesegem de korabban azert 1-2 szopatas, ujjazas, smarolas osszejott meg egyszer majdnem szex is.
Úgy beszéltek a nőkről paran, mintha egy 1,6 literes dízel vagy egy 1,2-es TSI között vacilálnátok, hogy melyiknek mennyi a fenntartása...
Szánalmasak vagytok néhányan. Egy párkapcsolat nem az anyagiak körül forog. Ha igen, az már rég rossz.
Nem élvezeti cikkről beszéltek, hanem emberekről.
azt hiszed azért, mert 10 percig a farkad egy idegen csaj puncijában lesz, hirtelen cool srác, menő csajozógép leszel.
Semmit sem változtat rajtad, vagy inkább arra fogsz csak gondolni, hogy fizetés nélkül te nem tudsz csajozni.
Kérdés: (szívedre a kezed)
- Az elmúlt évben, hány lányt hívtál el randizni, hánynak bókoltál, hányat szólítottál le.
- Ha nem sikerült a randira hívás, javítottál valaha is a modorodon, szövegeden, vagy ugyan úgy próbálkozol az elmúlt 10 évben???
Kérdező az én párom is szűz volt 23,5 évesen
Mégsem menekültem el.
3 éve vagyunk együtt boldogok vagyunk
És van egy 13 hónapos lányunk .
Szoval szerintem ez merő hülyeség hogy ha egy nő meghalja hogy szűz a csávó akkor már menekűl.. nem tudom hol éltek Ti .. De mi sose problémáztunk azon ha egy pasi még nem volt nővel vagy kevéssel.
Inkább azért néztünk ferde szemmel. Ha már több tucat lányt megfektetett az illető.
Nem éreztük megbízható embernek.
24N
#15:
Azért nem mindegy, hogy 23,5 éves vagy 30 éves szűz férfiről van szó. Az előbbi még elmegy a nők szeméban, viszont az utóbbi egy leköpendő, megvetésre méltó béltermék darabka.
#18:
Szerencséd volt, vagy csak szánalomból an veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!