Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig kell még várni a szép nőre, aki önzetlenül, érdekek nélkül szívesen fekszik le és tárulkozik ki? Ez a mai világba csak hiú ábránd?
A hozzád hasonlóak az örökkévalóságig várhatnak rá.
24/N
Nem tudom, esténként szívesen le szoktunk feküdni mi lányok, bár én általában nem önzőségből, csak fáradt vagyok :D
(Egyébként szerintem rengeteg ilyen van, szerintem csak nem találtad még meg a megfelelőt)
Meddig kell még várni a rendes férfira, aki önzetlenül, érdekek nélkül törődik velünk és szeret? Ez a mai világba csak hiú ábránd?
A mai férfiak nagy része csak a laza kapcsolatokban gondolkozik. Ideig-óráig persze eljátsszák a hősszerelmes, aztán, ha nem vágja rögtön hanyatt magát a csaj, akkor repülnek a következőre, esetleg titokban mást is fűznek. Most mondjátok, hogy nem így van?
Ha lenne bizalom a lányok részéről, nem jelentene gondot a szex sem, csak ezt a férfiak már nem akarják megvárni. A nők nagy része pedig messziről kiszagolja a kamu dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!