Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szemét vagyok, hogy emiatt elhagytam?
Ha szeretsz szopni, akkor jó.
Nem hinném, hogy ez miatt feltétlen idióta lennél.
Nem értem miért nem engedte a hülyéje :D
Szexuális értelemben ti nem illettetek össze.
Ha a barátnőm pl nem engedné, hogy kinyaljam mert szerinte az nem férfias mikor a számmal kényeztetem, akkor az nekem sem tetszene.. én kifejezetten szeretek nyalni, és tartom azt is, hogy némi önzőség szükséges a szexhez, tehát ez alatt értem azt, hogy nem mindig csak azt kell néznünk hogy mi a jó a másiknak, hanem azt, hogy minket mi izgat, és amíg azzal a másiknak nem ártunk addig csinálni is kell, mert akkor fogunk kielégülni, és a szex bizony nem csak róla, hanem rólam és róla szól.
+1 adalék.. pl engem a frász kitör attól ha a nő csak és kizárólag azért szop le engem mert ezzel nekem akar élvezetet okozni. NEM! Azért szopjon le mert attól beindul, hogy a szájába veheti a farkam, és hogy játszhat vele. Na az már izgató szopás! Mert akkor azt érzem, hogy minden végterével engem kíván, hogy megőrül értem, és nem csak kedvességből/szerelemből/önzetlenségből akar örömöt okozni nekem.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!