Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lábfétis az valóban lelki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lábfétis az valóban lelki problémák miatt alakulhat ki?

Figyelt kérdés

Valahol olvastam egy ilyen cikket, és elgondolkodtatott.

Ez igaz lehet?

És a többi fétissel mi a helyzet akkor?

2018. febr. 8. 22:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Itt egy jó cikk: [link]

Szerintem amúgy kisgyerekkorban alakul ki, mert valamiért izgatóvá válik a gyerek számára a talp és a taposás. Freud meg ehhez a témához hülye volt, volt egy elmélete és azt akarta ráhúzni mindenre. Mindenhova péniszeket látott. Ha lábfetises lett volna, tudhatta volna, hogy nem is a lábujj a legfontosabb egy lábimádónak, hanem a talp, és hogy az alatt lehessen. Ebben az egész lábfetis témában maga a megalázó helyzet az egyik legfontosabb. Én pl. felajánlottam egy lányismerősömnek múltkor, hogy letörlöm zsebkendővel a sarat a cipőjéről, és már ettől felizgultam, úgy, hogy nem is láttam a lábát. Egyszerűen ez egy izgató helyzet egy lábimádó számára.

2018. ápr. 4. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 sok mindenben egyet értek veled, hogy lehet, hogy gyerekkorban alakul ki, hogy Freud mindenhol péniszt látott (szerintem nem is hasonlít rá) de abban nem, hogy ez megalázó lenne. Egyszerűen csak tetszik, lehet egy kicsit piszkos is, a formája, a lenyomata, vagy ahogy mezítláb mászkálsz, és az látszik a talpadon, beindít. De számomra semmiféle alárendeltség nincs ebben.
2018. ápr. 4. 15:08
 13/13 anonim válasza:
Nekem valószínűleg úgy alakult ki, hogy a nők melle,feneke alapból vonzzó nekem. Nos. Általában ezek felett kèt rètegnyi ruha van. A mellnèl melltartó ès póló, a fenèknèl meg bugyi ès nadrág. Ès akkor így jön a kèpbe a láb, amelynèl szintèn kèt rèteg van. Cipő ès zokni. Ès emiatt ezt is amolyan szemèrem jellegűnek fogtam föl. Jó! Mondjuk èn ilyen tèren nem voltam szemèrmes, csak most is vágyok arra, hogy egy szèl lányt lássak mezitláb. No meg mesztelenül :))))
2018. ápr. 13. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!