Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek igaz, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz, hogy a félénk férfiak a legjobb szeretők?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm mesélte,hogy a mostani párja is önbizalomhiányos volt,mikor megismerte,de kb az összes exbarátját kenterbe veri.

Szerintetek igaza van?

29/f

2018. febr. 7. 09:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én párom elég félénk volt, és bár nagyon jó vele az ágyban, a nagydumás, kihaénnem exem szerintem sokkal jobb volt, úgyhogy nem hiszem, hogy ezen múlik.
2018. febr. 7. 10:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy roppant vonzó félénk pasit, és meglepetésemre amikor összekapja magát, látom a szemében a"vad férfit, az állatot" és hiszem azt, hogy ha le tudná győzni az a kis feszkót, bátortalanságot olyat kapnék tőle amilyet még sosem. Eleinte nekem is ellentmondásosnak tűnt, de tuti benne van FÉRFI.
2018. febr. 7. 11:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha arra gondolt hogy aki sokat henceg a szexuális teljesítményével az elég gyengén muzsikál, akkor igen, ez így van.

Aki igazi férfi az ágyban is az nem dicsekszik ezzel.

2018. febr. 7. 12:23
 14/17 anonim ***** válasza:
....hát hogy kevésbé önzőek és figyelmesebbek, empatikisabbak, az biztos. De azért a minőségi szexhez ez önmagában nem elegendő.
2018. febr. 7. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Általánosítás. Egy lúd nem csinál nyarat. Vagyis fecske.
2018. febr. 7. 23:10
 16/17 anonim ***** válasza:
"minőségi szex" :D:D:D:D:D:D:D:D Henkel minőség?
2018. febr. 8. 09:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet benne igazság. A félénk pasi fél a csajozástól, így a meglevő partnerét feltehetően jobban megbecsüli, jobban odafigyel rá, mint az, aki minden ujjára tíz barátnőt is kap.
2018. febr. 8. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!