Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért alakult ki az a "sztereo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért alakult ki az a "sztereotípia", hogy a spanyolok a legjobb szeretők, és mindent megtesznek a "hölgyek kegyeiért"?

Figyelt kérdés

2014. aug. 3. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet, hogy tényleg így van! Egyes népek szokásai, kultúrái szigorúan megkövetelik a nők iránti tiszteletet, és lehet, hogy a spanyolok pedig az ágyban is nagyon érzelmesek, bár ez akkor is egyénfüggő!
2014. aug. 3. 12:16
 2/6 anonim válasza:
Hát, bár személyes tapasztalatom nincs a témában, de én éppen az ellenkezőjét hallottam, hogy náluk nem igazán szokás a nőkkel udvariasnak lenni. Pl. nem szokás őket előreengedni egy ajtónál és hasonlók. Ennek van egy olyan magyarázata is, hogy "mert ezt zaklatásnak veszik", de szerintem nem, inkább csak egyszerűen arról van szó, hogy nem szokás. Ahogy pl. a legtöbb nyugat-európai és amerikai országban "jó étvágyat" kívánni sem szokás. De persze Spanyolország elég nagy és ahány régió, annyiféle ember és szokás (igazából olyan sincs, hogy "spanyolok").
2014. aug. 3. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egészen igaz...egyébként sok minden befolyásolja ezt is...Olaszban megfigyeltem,hogy pl. még a legcsúnyább HÖlgynek is kedveskednek...de ehhez nem csak egyfajta mentalitás kell,hanem életvitel szerintem...amíg Magyarországon minden a pénzről szól,a rossz időről,szomorúságról és csak a szexről addig OLaszba mindenből egy kicsit másképp áll a dolog...tehát? Igenis nyugodtabbak az emberek és van idejük bókokat osztogatni a Hölgyeknek...nem csak annyi,hogy néé má de meg ba@@@nám....

25/F

2014. aug. 3. 12:43
 4/6 anonim ***** válasza:
én egyszer lefeküdtem egy spanyol fiúval és nagyon jó volt nem is tudom elmondani igazából miért de másabb volt olyan mintha minden porcikámat ismerné és kényeztetné és egyszerre volt tüzes vad és romantikus nagyon jó volt magyar fiúval teljesen más :)
2014. aug. 3. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
a volt barátom félig spanyol (anyai ágról), és eszméletlen volt vele a szex, úgy csókolt, mint senki más...csakhát egy önző sheggfej :D
2014. aug. 3. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
a spanyol barátnőm azt mondta, hogy még véletlenül se keressek spanyol barátot, mert rettentő önzőek, nem éri meg
2014. aug. 5. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!