Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek a férfiak?
Figyelt kérdés
Azok az igazi férfiak, akik benne vannak egyéjszakásokban de ha kapcsolatban vannak hűségesek és szeretnek szexelni, komolyan veszik a partnerüket. Megállapodnak ha minden jól megy, és a saját nemükkel nem akarnak szexuális viszonyt létesíteni, ha épp nincs nőjük.2018. febr. 6. 15:30
1/18 anonim válasza:
Szia! Jelen! Amiket leírtál, nekem teljesen megfelelnek :)
32f
3/18 anonim válasza:
Ez egy tipikus lufidurrasztó kérdés. Nem kell komolyan venni...
4/18 anonim válasza:
a férfiak többsége nem akar hasonló neművel lehet ezt pont neked nem mutatja akit ismersz
5/18 anonim válasza:
Itt vagyok én is, meg még jó páran, de elég sablon lett ez a kérdés
6/18 anonim válasza:
Én nem tüntem el! Max. heteró és független vagyok. F.
7/18 anonim válasza:
Munkában. Normális munkahelyen. Azért vannak eltunve, mert ők nem csak a fittneszben ulnek egész nap, nincs ostoba rámenos szoveguk, nem molesztálnak minden not, és nem a diszkoban lognak minden egyes buliban. Ezért nehezebb megtalálni oket.
Most nem fényezésbol, de marha szexéhes vagyok, a legyét reptében is tipus vagyok. Utcán meglátok egy jo csajt, és már kanos vagyok. De soha egy barátnomet se csaltam meg. Ha egyutt vagyunk akkor kívánom, napi 3-4x megfektetném, ha rajtam mulna. A b__uzikat meg ki nem állhatom. De nincs egyszeruen idom. Sajnos.
De ha ez megnyugtat, én meg nobol nem találok ám olyat. Ugy hogy egyformán vagyunk rajta.
26F
8/18 A kérdező kommentje:
Lehet sablon lett a kérdés, de legalább azt kérdeztem ami érdekel és nem azt hogy teherbe eshettem e ha védekezés nélkül szexeltem vagy hogy mit csináljak ha áthallatszik a másik szobába az aktus. Szóval bocsi, nekem se tetszik minden kérdés sőt valamelyiken éppenséggel felakasztanám magam ha megérné de inkább csak tovább görgetek. Akinek annyira nem tetszik amit kiírtam cselekedjen ugyanígy. A normális válaszokat egyébkébt köszönöm:)
2018. febr. 6. 17:43
9/18 anonim válasza:
gyermekem, elég szomorú ha neked ezt jelenti a férfi mint fogalom.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem ezt jelenti de azokat írtam bele amiket nem lehet annyira tapasztalni
2018. febr. 6. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!