Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme számszerűsíteni mennyi szex kell egy kapcsolatban? És ha nincs meg a szám akkor mi van?
Gyakran olvasok olyan cikkeket hogy mennyi az ideális szex egy kapcsolatban (gyakoriság /hét /hó stb) és ha nincs meg egy bizonyos mennyiség ha hosszabb kihagyás van akkor az bajt jelez a kapcsolatban.
És akkor írnak mindent össze hogy ha 1 hó eltelik szex nélkül az baj, ha két hó akkor kereszt koporsó stb.
Na most én azért megkérdezném hogy ha van egy olyan házasság, ahol a felek laza 10+ éve nem értek egymáshoz semmilyen szinten és mégis köszönik jól megvannak akkor az hogy illeszthető ezekbe a bullshit cikkekbe?
"éppen ezért mindig más darabszámok röpködnek."
Na jó de éppen a nullát még soha sehol se olvastam követendő darabszámnak...
Számszerűsíteni nem lehet, mert nem mindig mindenkinek van ugyanannyi igénye, de azért valamilyen szinten mégis kell. Ugyanis ha mind a két fél aszexuális, akkor persze, tök jól elvannak szex nélkül hosszú évekig, de ha mindkét félnek, de legalább is az egyiknek fontos a szex, akkor nagy bajban lehet a kapcsolat, ha nincs elég szex. Én nőként minden nap tudnám csinálni, pedig dolgozom, a nap nagy részét munkával és utazással töltöm, gyerekünk is van, mégis vágyom rá. A férjem sajnos annyira nem. Viszont heti 3-4 együttlétet tartanék ideálisnak, ehelyett havonta van ennyi. Nem is jó a házasságunk. Szó szerint néha könyörögnöm kell a szexért. Szerinted ez normális? Pedig nem vagyok rossz nő. Ha akarnék nem egy pasit találnék magamnak, mert vállalkozó szellemű férfi akad, csak nyilván vállalkozó kategóriába is marad.
Viszont emiatt sok más gond is generálódik, tehát mindketten tudjuk a férjemmel, hogy nálunk idő kérdése, hogy külön utakon folytassuk.
"Viszont heti 3-4 együttlétet tartanék ideálisnak, ehelyett havonta van ennyi."
Na és akkor itt vagyok én 10 éve nuku.
Na?
"Na és akkor itt vagyok én 10 éve nuku.
Na?"
Ha egyedülálló vagy, akkor szexkapcsolat, ha párkapcsolatban van és nem jó neked így, akkor meg miért nem lépsz ki belőle? Én eddig biztos nem bírnák ki szex nélkül!
"kkor meg miért nem lépsz ki belőle"
Hova.... 44 vagyok. KI a szarnak kellek.
Egy másik negyvenesnek? Még annak se nagyon. De az meg nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!