Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés. Párom rajta kapott. Ötletek?
Sziasztok!
Párom rajta kapott, hogy magamnak verem ki a farkam, amíg ő nem volt itthon. A sexchat-et választottam. Azóta borzalmas a hangulat itthon és azt állítja, hogy megbocsájt, de ő is "árulni" szeretné magát, persze csak webkamerán keresztül. Részben azért, hogy valamennyire visszakapjam azt, amit ő érez, hogy érezzem más férfiak verik rá.
Most erre mit lehet reagálni? Sajnos kitudom nézni belőle, hogy belevág, mert borzalmasan perverz tud lenni.
Ötletek?
Mond neki hogy keressen meg engem személyesen,így csak én látom a nuniját, más nem:)
És már vissza is adta neked.
Egyikőtök sem komplett. Én a helyében kiraktalak volna, mint macskát sz@rni. Nem pedig ugyanazt csinálni.
Egyébként gondolkozz el, lehet, h neki ugyanolyan sz@rul esett a szexchat, mint neked esne, ha más verné a 3,14nájára. Hmmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!