Lopott a barátnőm, most kapott levelet. Nem tudjuk hogy mi van benne hétfőig nem is fogjuk. Ötletek?
Figyelt kérdés
Egy 6000 ft értékű füles volt, jegyzőkönyvet vettek fel, de rendőrség nem volt viszonylag jó fejek voltak a biztonsági őrök. mire számítsunk??? Kérlek értelmes választ adj :)2014. jan. 4. 21:05
1/13 anonim válasza:
8-10 évig terjedő fogházbüntetés!
2/13 anonim válasza:
Lopott a barátnőd? Én vettem az enyémet.
3/13 A kérdező kommentje:
Pedig legalább egy értelmes választ vártam volna... nem cigány csak k*va csóró... nem a kaja az egyetlen termék amire szüksége van ha szegény, csak akart volna valami menő göncöt. nem tudom ki vagy de az tuti. mindenki csinál hülyeséget...
2014. jan. 4. 21:19
4/13 anonim válasza:
Érdekes, én soha nem loptam fülest. Akkor most gáz vagyok?
5/13 anonim válasza:
elég buta a barátnőd, tele van kamerákkal minden üzlet + vonalkódosk is a termékek! ha így folytatja, akkor sittes lesz!
6/13 anonim válasza:
Én például az első vagyok, de ha elhiszed ha nem, egyszer loptam volna el egy csokit még kis srác koromban, de kiszúrta a boltos nő, és akkor én olyan bűntudatot éreztem és lelkiismeret furdalást, hogy utána megsem fordult a fejemben az, hogy lopjak!!
Ha kell valami, amiről tudom, hogy másnak nem kell, akkor megkérdezem, hogy nem-e gondolta, hogy megváljon tőle és kész, de el nem lopok semmit!
8/13 Salamon Bálint válasza:
Nem csóró ő, hanem tolvaj.
9/13 anonim válasza:
"Egy 6000 ft értékű füles volt"
Bazze, tőlem kapott volna ingyen is. A másikat meg a fal adta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!