Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, létezik még köztetek olyan, aki igazán szívből szereti a nőt?
Vannak.
A barátzónáról pár sort:
Arról, hogy pl engem egy lány barátzónába tesz, arról csakis én tehetek. Az én viselkedésemmel értem el ezt, nem a lány hibája.
Ha valakit én barátzónámba teszek (mert mindenki csinál ilyet, csak sokaknak fel sem tűnik), akkor az azért van, mert az illető barátként viszonyul hozzám, ezzel elérve, hogy mást el sem tudok képzelni vele.
Igen a lány/nő barátaim szerint én is ilyen lennék és mindég biztatnak, hogy meg fogom találni azt aki hasonlóan gondolkozik és érez, mint én :)
Csak már bemondták a hangosbemondóba, hogy a következő állomás a negyedik iksz! x)
De nem adom fel! :))
39F
Szia, ha nem a szex a lényeg egy férfinél akkor valami nem működik nála megfelelően. Ha szexuálisan koplal egy férfi rohadtul nem tud a nő egész lényére figyelni a fennálló szexuális frusztrációtól. A nem megbecsült nők rendszerint tesznek arra a tényre hogy a fickóknak termelődik a hím ivarsejt ha akarjuk ha nem, és nem "úri huncutság" a szex hanem a lélegzéssel, evés, ivás,alvással egyenértékű létszükséglet. Ha ezt sikerül tudomásul venni és tenni érte, akkor hosszú távon sikerülhet fenntartani a férfi- a nő lénye iránti érdeklődését, rajongását, szeretetét (a szerelem elmúlása után).
42 FF 15éve házasságban.
létezik , de kb ugyan annyira kevés van mint nőből és igy nehezen is találnak egymásra
én már több mint 3 éve egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!