Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként a fájdalmat élvezem az fétis lenne?
Szexnél csak úgy tudok elélvezni ha fájdalmat érzek.
Erősebb fenekelés, hajtépés, mell vagy mellbimbó csapkodása csípése és hasonló dolgok. Amikor érzem a fájdalmat akkor tudok csak elélvezni, ez normális? (pár hónapja van ez így) Az anális szex kimondottan kellemetlen és fájdalmas számomra mégis élvezem és igénylem a fájdalom miatt. Mi ennek az oka? 24N
Nem fétis
Szimplán Szub mazo vagy
Én is szeretem de nem az extra fájdalmat.
Ém csak szub vagyok
24N
"Ez van, ettől még ugyanolyan ember vagy, mint bárki."
BAROMIRA NEM! Ezt persze nem kiközösítési értelemben értem.
Ez nem fétis, ez betegség, drágám! =(
Nem tudom, hogy ki bántott, családon belüli erőszak ért, vagy mi, ami miatt ez kialakult benned. Azt az illetőt kéne amúgy felakasztani, de úgy, hogy azonnal ne törjön el a gerince, s fuldokoljon vagy 10 percig...
Mindenesetre ez baromira nem jó, kicsit sem természetes, nem elfogadható állapot.
PLÁNE úgy, hogy nemhogy a fájdalmat szereted, de ráadásul nálad az az orgazmus?!!
='(
Tényleg sajnállak, mert valami törés érhetett... lehet, Te se vallod be magadnak.
Ha józan ésszel meg tudod fogadni a tanácsomat : menj el egy szpichiáterhez. Legalább egy alkalmat próbálj ki, akkor is, ha úgy érzed, hogy minden más oké... mert BIZTOS, hogy nem oké.
A fájdalom azért fájdalom, mert az a rossz, negatív érzetek 100%-os töménysége. SENKI SEM SZERETHETI A FÁJDALMAT! Olyan nincs, ez olyan, minthogy 2 sosem lesz nagyobb, mint 3, vagyhogy a madár vízben úszik a hal pedig repül.
A fájdalmat MINDEN, MÉG A LEGEGYSZERŰBB élőlény, életforma is kerüli... az ember maga meg néha jobban is, mint magát a halált... és ez mindent elmond erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!