Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fétised van, ami nem túl gyakori, vagy nem sokan vevőek rá?
A szívdobogastól engem is megfog egy ilyen meleg érzés. Viszont nekem ez a szeretethez kötődik, nem a szexualitashoz. Tenyleg érdekes, hogy te konkrétan felizgulsz ettől.
Én szívesen dugok hatulról férfiakat, de csakis olyanokat, akik egyébként nagydarabok, és/vagy izmosak. Nem azok a fajták érdekelnek, akik szeretnek megalázkodni, hanem az a réteg, akitől szívesen veszem ha megdug, és mégis bejön neki az a gondolat is, hogy egy nő dugja meg őt (felcsatolhatóssal, vagy simán kézi dildó). Mondhatni az igazán férfias kinézetű, biszex beállítottsaguak kozott van a legtobb ilyen. Otthon néha önizgatásként férfi alsónadrágban mászkálok, ilyenkor férfinak érzem magamat, és magamra izgulok. Az utcan is szeretem a férfiasan nőies ruhavonalat. Mindezek konklűziójaként
Szeretem a lepisiljük egymást dolgokat is.
Izgat a kopaszság, tetoválás, a mély hang, az izmok.
Van egy fétisem, aminek nem örülök, mivel senki nem vevő rá, így magam foglalkozok ezzel, ez pedig a tű/injekció fétis. Seggbeszuri, ettől baromira felizgulok, Érdekesség, hogy a vérvételtől pl fóbiám van ennek ellenére. (Más a pszichológiája a dolognak).
Egyszer ki fogom probalni kutyaval, mert izgat, de egyelore kisse szegyenlem magam emiatt, mivel nem is tul higienikus. De a gondolat megvan a fejemben.
Izgulok az eroszakra, foleg arra, ha valaki ordibal, fenyegetozik, ha ferfiak egymassal verekednek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!