Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen fétised van, ami nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fétised van, ami nem túl gyakori, vagy nem sokan vevőek rá?

Figyelt kérdés

2018. jan. 29. 16:48
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Saját popsimal kapcsolatban szinte minden de én is szívesen csinálnám. Simogatás, puszilgatás, nyalogatás, maszírozás, krémezés, hintőporozás, olajozás, hőmérőzés, kúpok, beöntések akár maszti közben. Anál plugok, tojások. Különféle pelenkák de nem bekaki. Minden ami gumiból van az illatuk, hangjuk, tapintásának érzetűknek miatt, legyen az könyékig érő kesztyű, fodros szélű rózsaszínű gumibugyi, lepedő, babydoll stb.stb.
2018. jan. 30. 05:04
 32/42 anonim ***** válasza:

Szívdobogás fétis egy létező dolog? Akkor nekem is. :D

Érezni a tenyerem alatt, a meleg testét, a mellkasát és a szívdobogását a pasinak... ah, csoda.

2018. jan. 30. 15:20
 33/42 anonim ***** válasza:
Utolsónak: igen, létező, én is rajongok a szívdobogásért, minden szívvel kapcsolatos témáért, imádom, ha az én szívemet hallgatják, tapintják együttlét előtt-alatt-után, s én is imádok a csajok szívével foglalkozni. F
2018. jan. 30. 15:25
 34/42 anonim ***** válasza:

kéz fétis

izgulok a kezekre

2018. jan. 30. 15:27
 35/42 anonim ***** válasza:

Száj és állkapocs fétis.

Egy hosszú állkapcsú lány nagyra nyitott száját akarom nézegetni,láthatnám a torkát,a fogait,a nyelvét,mindent.Egy átlagos lány kb 5 centire tudja kinyitni a száját,de egy kifejezetten hosszú állkapcsú lánynál ez megvan akár 7-8-9cm vagy több!!!Felizgat,ha egy lány jó nagyra kitudja nyitni a száját.Azt is akarom,hogy megharapjon jó erősen,vennék neki pl.egy sajtburgert vagy egy almát és azt játszanánk,hogy hány harapással tudja megenni.(Láttam olyan videót,ahol egy ilyen lány 3-4 harapással végzett egy almával!)Az is izgatna,ha láthatnám ahogy ásít.Persze a száj szélessége sem elhanyagolható tényező,egy szélesebb szájú lány erősebbet is tud harapni.

2018. jan. 30. 16:49
 36/42 anonim ***** válasza:
Én is a szívdobogás hallgátására indulok be,vagy ha az enyémet hallgatja lány. Ilyen lány szerintem igen kevés van. De látom más férfiak is vannak ezzel így. Mégse vagyok egyedi eset :D
2018. jan. 30. 19:41
 37/42 anonim ***** válasza:
A tornadresszes voltam tegnap. Érdekes lenne egy vagy két tornadresszes lánnyal egy szobában lenni, akik akár tornáznának is, pl. talajtorna gyakorlatokat. Lenne gyűrű is a szobában arra is felmennének, ott is alkotnának, meg bordásfal is lenne, ott is csinálnának mindenfélét. De egy lánnyal is érdekes lehet. Vagy akár fürdőruhás lánnyal ugyanez. Kérésemre a lakás bármely részében bármilyen tornagyakorlatot megcsinálna (nyilván az ésszerűség határai között). Szexért nem fizetnék, de ezért lehet, meggondolnám.
2018. jan. 30. 21:27
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt a használt bugyi piac?:)
2018. jan. 30. 22:10
 39/42 anonim ***** válasza:
Latex-Gumi-Pvc anyag,ruhafétis,pelenka,de csakis pisire.
2018. febr. 2. 22:36
 40/42 bitting válasza:

Nekem harapás fétisem van. Odaxefilia

És nagyon izgatnak a szép női alkarok.

(Ha pl valahova utazok vagy valahol vagyok ahol van egy csinos lány és szabadon van a keze akkor nem tudom megálni hogy ne nézzek rá. Kicsit beteg, de nem tudok mit csinálni sajnos ezzel együt kell élnem.)

A legjobb élvezést is ilyenkor élem meg, ha szex elött és közbe is egymásnak esünk.Vagy csak úgy mert miért ne :)

Csak hát nem minden lány szereti, így viszont elég nehéz olyan partnert találni aki ugyan úgy élvezi mint én. Akit ugyan úgy beindít már a gondolata is.

2018. febr. 12. 07:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!