Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fétised van, ami nem túl gyakori, vagy nem sokan vevőek rá?
Szívdobogás fétis egy létező dolog? Akkor nekem is. :D
Érezni a tenyerem alatt, a meleg testét, a mellkasát és a szívdobogását a pasinak... ah, csoda.
Száj és állkapocs fétis.
Egy hosszú állkapcsú lány nagyra nyitott száját akarom nézegetni,láthatnám a torkát,a fogait,a nyelvét,mindent.Egy átlagos lány kb 5 centire tudja kinyitni a száját,de egy kifejezetten hosszú állkapcsú lánynál ez megvan akár 7-8-9cm vagy több!!!Felizgat,ha egy lány jó nagyra kitudja nyitni a száját.Azt is akarom,hogy megharapjon jó erősen,vennék neki pl.egy sajtburgert vagy egy almát és azt játszanánk,hogy hány harapással tudja megenni.(Láttam olyan videót,ahol egy ilyen lány 3-4 harapással végzett egy almával!)Az is izgatna,ha láthatnám ahogy ásít.Persze a száj szélessége sem elhanyagolható tényező,egy szélesebb szájú lány erősebbet is tud harapni.
Nekem harapás fétisem van. Odaxefilia
És nagyon izgatnak a szép női alkarok.
(Ha pl valahova utazok vagy valahol vagyok ahol van egy csinos lány és szabadon van a keze akkor nem tudom megálni hogy ne nézzek rá. Kicsit beteg, de nem tudok mit csinálni sajnos ezzel együt kell élnem.)
A legjobb élvezést is ilyenkor élem meg, ha szex elött és közbe is egymásnak esünk.Vagy csak úgy mert miért ne :)
Csak hát nem minden lány szereti, így viszont elég nehéz olyan partnert találni aki ugyan úgy élvezi mint én. Akit ugyan úgy beindít már a gondolata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!