Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoptatok már térdelve? mert sokan megalázónak tartsák .
Igen
1 tényleg rohadtúl megalázó érzés.
2 széjjel mentek a térdeim.
Inkább úgy jó ha ülök az ágyon Ő oda áll pont jó magasságban van.
És nem annyira kellemetlen a szituáció mintha földön térdelnék,mint valami kutya vagy egy utolsó senki akinek "Kuss a neve és szopjál"
Sok pózban szoptam már. Térdelve is, mert az egy klasszikus, amit ki kellett próbálnom.
Tartják -- intelligens férfiakat szeretek szopni, akik tudnak helyesen írni. Őket térdelve is.
Igen. Szerintem nem megalázò,de biztos velem van a baj :)
L
Én igaz pasi vagyok, de szerintem a párodat - akit szeretsz - kényeztetni semmilyen formában nem megalázó. Én sem tudnám amiatt lenézni a társam, mert elém térdel.
És én sem érzem megalázónak, hogy esetleg az arcomra ülve nyalassa magát az imádott nő.
Ez nem vonatkozik egy éjszakás kapcsolatokra!
Egy igazi, szerelemre alapuló párkapcsolatban szerintem semmi nem megalázó, amit a párunk öröméért teszünk.
De lehet bennem van a hiba...
29/F
Igen.
A szerelmemmel nem megalázó. Bár tény, hogy szétmegy tőle a térdem, ezért jobban szeretem ágyon ülve csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!