Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti szoptatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti szoptatok már térdelve? mert sokan megalázónak tartsák .

Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne tartsák!

Különben is a legkényelmesebb úgy, ha oldalt fekszünk, én felhúzom az alul lévő combom, a nőm arra fekteti a fejét.

A másik kedvelt pózom, hogy a nőm hanyatt fekszik, egy nagypárnával a feje alatt, én pedig négykézláb fölötte. Mindkettőnél szabad a keze is, és én imádom a cirógatást körülötte is.

Térdelni csak a legelején szokott, amikor még ruhában vagyunk, csak épp elkap, a saját kedvére, Azt mondja, nagyon izgatja.

2017. dec. 17. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem találom megalázónak egyáltalán. Persze a pasi hozzáállásán is múlik
2017. dec. 17. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én alapból szeretem, ha a pasi “ledominál”, úgy szopom le, ahogy akarja :D Nekem épp ez az izgató benne, szeretem, ha irányítgatnak.
2017. dec. 30. 21:27
 14/15 anonim ***** válasza:

#3-mas

Én meg az intelligens lányokat szeretem, akik a fogalmazást és a helyresírást nem keverik össze.

2018. jan. 17. 19:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem , csak úgy hogy agyon ülök, p pedig all
2021. márc. 29. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!