Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30+ -al csúcsra érni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ -al csúcsra érni?

Figyelt kérdés
Van rajtam kihűl olyan nő,aki 30as éveibe éli meg a szexualitását?Vagy csak én tartozom ebbe a csoportba?Sokkal többet akarok most szexelni mint régen sokkal nagyobbak az orgazmusok...
2018. febr. 4. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Nekem 30 évesen volt először orgazmusom, és valóban azóta jobban élvezem...

33N

2018. febr. 4. 14:30
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Van aki 40 fölött éli ki magát.

Sok oka van, gyerek, karrier, család, bármi.

Én is 35 vagyok, és sokkal de sokkal sűrűbb a szexuális életem, mint mondjuk 10 éve, pedig akkor sem voltam átlagos ;)

2018. febr. 4. 14:50
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Én 31 vagyok én is most vagyok a szexualitásom csúcsán.
2018. febr. 4. 14:56
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
Egyébként ez a 30-as korosztály hálás, mert sokukat a férje már megun vagy nem működik a szerszám, de a nő meg akarja a dolgot és sokszor , mint az esetetekben is csak nektek adja a férj vagy a társatok, de pl. én sok ilyen elhanyagolt nagyétkű 30-assal tartom a kapcsolatot :) 40F
2018. febr. 4. 14:59
 5/12 A kérdező kommentje:
kedves 4 -es én napi szexet akarok párom 28 azaz fiatalabb heti 1 el beéri.... Szörnyüüüü
2018. febr. 4. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
Azt elhiszem, hogy nem éred be ennyivel ... pedig, akkor még teljesítenie kellene, sajnos nem minden férfi olyan, amilyennek kellene lennie, de ezért jó nekem meg a hasonló férfiaknak :)
2018. febr. 4. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
Enis ezen nők közé tartoznék aki baromi hálás lenne, de most “még csak hűséges”...
2018. febr. 4. 16:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez csak nőni fog... 45 vagyok, és még nem érzem, hogy csökkenne az étvágyam. Úgy érzem, most vagyok a csúcson.
2018. febr. 4. 17:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Férfiként mondom: a párom most 41 éves... sokkal jobban megéli a szexualitás gyönyöreit , mint 10-15 évvel ezelőtt ( saját elmondása szerint)
2018. febr. 4. 17:27
 10/12 anonim ***** válasza:

én 23 vagyok, 15 éves korom óta szexelek, és egyre jobb a tapasztalattal, én is egyre jobban elengedem magam, felvállalom a vágyaim :) még van hová fejlődnöm azért, szóval nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz 10 év múlva :D

sok érettebb nőtől hallom, hogy szülés után, 30-40 felett még jobb lett...nos, állok elébe :)

2018. febr. 4. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!