Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alázz meg fojton szex közben?
megmondtad már neki, hogy neked nem jön be az erőszakos szex?? bár egy empátiátlan phasz, ha nem tűnik fel neki, hogy a barátnője nem èlvezi, nyíltan közölnöd kelk vele. ha nem változtat, otthagyod. ne bonyolítsd, és ne légy ilyen kis életképtelen, aki hagyja, hogy olyanokat csináljanak vele, amit nem élvez.
egyèbként én nagyon örülnék, ha lenne ilyen kapcsolatom, sub és mazochista vagyok, imádom ha kikötöznek, dominálnak, bántanak, aláznak szex közben..eddig sajnos csak egy barátom volt olyan, aki a kommersz enyhébb fenekelésen kìvül durvább dolgokat is megtett velem :D szóval nem könnyű ilyet találnom. de a lényeg, hogy nem gond, ha neked nem jön be ez a stìlus, és itt az ideje, hogy a sarkadra állj.
utolsó vagyok, ne haragudj, elsiklottam afelett, hogy már mondtad neki....
nos, ha nem veszi figyelembe akkor nem szeret, ez tuti. tipli van, nem fog megváltozni, ne is reménykedj. egy ilyen önző ember miatt ne tedd tönkre magad.
1) Nem passzolnak a szexuális vágyaitok.
2) Semmibe veszi az akaratodat.
Biztos jó ez neked így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!