Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alázz meg fojton szex közben?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok a pasim 26 fél éve járunk. Mostanában kezdte hogy szex közben meg aláz,le köp,ha ki kötözve csináljuk pofoz, harapdálja a bimbom erősen stb Tegnap pl lovaglás közben arcon köpött majd egy pofon kíséretében úgy hátra húzta a fejem a hajamnál fogva hogy azt hittem kitörik és közben belém harapott.Orál közben a két kezem le fogja majd a másik kezével erőszakosan lenyomja a fejem teljesen és konkrétan már csak akkor enged fel mikor lilul a fejem és könnyezek a fájdalomtól Mondtam már hogy nekem ez rosszul esik ne csinálja de azt mondta rá hogy ez izgatja.2018. febr. 4. 12:46
11/34 anonim válasza:
tegyél erényövet a farkára és a kulcsa legyen nálad - aztán majd átgondolja, hogy viselkedjen veled, ha már egy hete nem vetted le róla
12/34 anonim válasza:
Azt mondod, hogy csak ez a baj? Ez nem CSAK!!! Ez nagyon komoly baj. Nem fogod tudni megváltoztatni. Elmondtad neki, hogy ez neked rossz, fáj, nem szereted. Ha ő szeretne téged, ezt figyelembe venné. De nem teszi, ignorálja a kérésedet és továbbra is megteszi, amit eddig. Gondolkozz el a dolgokon. Beszélhetsz vele még egyszer, de el kell döntened, hogyha nem változik, vele maradsz-e vagy meddig tűröd ezt. A te döntésed!
8-as voltam.
13/34 anonim válasza:
Nem akarlak sértegetni, de Te normális vagy? Gondolkozz! Ha már most ezt csinálja veled, akkor mit fog csinálni késöbb? Hagyd ott a francba! Rengeteg normális pasi van akik megbecsülnének és örülnének neked!
14/34 anonim válasza:
Bezzeg az ilyen nemnormális pasiknak van barátnőjük, nekem pedig sosem lesz :(
15/34 anonim válasza:
Hát én ilyeneket nem csinálnék.
Nem igazán izgatnak az ilyen gyerekes dolgok...
16/34 A kérdező kommentje:
Hát meg próbálok még 1x beszélni vele aztán ha nem változik át gondolom a jövőnket
2018. febr. 4. 13:09
17/34 anonim válasza:
Én nem akarlak megalázni "fojton" (folyton...) szex közben.
Amúgy milyen testrész a bimbo? (mellbimbÓ..)
18/34 anonim válasza:
Szereted? Téged nem öleltek gyerekkorodban. Hogy lehet valakit szeretni, aki tulajdonképpen könnyű testi sértést követ el rajtad? Ha nem ért a szép szóból dobd ki
19/34 anonim válasza:
Nekem ez az egész úgy hangzik mintha egy szexbaba lennél neki amivel bármit meg lehet csinálni és semmire nem mond nemet. Gondold át, hogy kell-e neked ez így.
20/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. febr. 4. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!